Hupsun kulttikauhistelun PlayStation-versio muuttuu sanoista todellisuudeksi (päivitetty)

Ennätyksellisesti mielipiteitä jakaneen Deadly Premonitionin Director's Cut -versio vahvistettiin virallisesti.

17.10.2012 11:28

Lännessä toistaiseksi vain Xbox 360:lle tuotu Deadly Premonition alkaa viimein osoittaa vahvempia merkkejä myös PlayStation 3:lle saapumisesta. Pelin PlayStation-versiosta on puhuttu kehittäjien toimesta jo tovin aikaa, mutta nyt julkaisija Rising Star Games on julkistanut teoksen virallisesti.

Kuten luvattua, saapuu peli lännessä Pleikkarille paranneltuna Director’s Cut -lisänimellä varustettuna kokonaisuutena. Uuden version luvataan pitävän sisällään päivitetyn ulkoasun, parannellun pelattavuuden ja uuden tapahtumasarjan. Myös lisäsisältöä pitäisi peliin olla luvassa.

Tuhdimpi paketti nähdään Euroopassa ja Yhdysvalloissa ensi vuoden alussa. Se myös saapuu yksinoikeudella PlayStation 3:lle.

Pelin alkuperäinen versio julkaistiin vuonna 2010 ja se sai pelaavalta kansalta ennätyksellisen ristiriitaisen vastaanoton. Hämmentävä seikkailukauhupeli tunnetaan paremmin Red Seeds Profile -nimellä Japanissa, jossa se saapui aikoinaan samanaikaisesti sekä Xbox 360:lle että PlayStation 3:lle. 

Päivitys kello 14.10: Pelin ohjaaja Hidetaka ”SWERY” Suehiro on vahvistanut Director’s Cutin tukevan PlayStation Move -ohjainta ja vihjaa lisäksi 3D-tuen olevan mahdollinen. Hän myös lupailee pelin hyödyntävän ”täyttä teräväpiirtoa”. Varmuutta ei kuitenkaan ole, tarkoittaako tämä varsinaisesti 1080p-tarkkuuden mukanaoloa.

Lähde: Rising Star Games (Facebook)

Lisää luettavaa