Hurjapäät huomio! Extreme-urheilupeli Riders Republicin betajakso starttaa pian / Uutiset / pelaaja.fi

Hurjapäät huomio! Extreme-urheilupeli Riders Republicin betajakso starttaa pian

9.08.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
0
Riders Republic, Ubisoft Annecy

Ubisoft ilmoitti extreme-urheilupeli Riders Republicin betajakson käynnistyvän elokuun loppupuolella. Samalla julkaistiin betan oma traileri, jonka voi katsastaa uutisen lopusta.

Halukkaat voivat nyt ilmoittautua Riders Republicin rajoitettuun betaan Ubisoftin verkkosivuilla. Testijakso järjestetään 23.–25. elokuuta PlayStation- ja Xbox-konsoleilla sekä pc:llä. Riders Republicin betajakso tarjoilee ensimmäisen kosketuksen tulevan pelin antiin, mukaan lukien pyöräilykisat, lumitemput ja ilmaurheilu liitopukuineen.

Urheilullisten hurjapäisyyksien rakastajat voivat kilpailla myös moninpelitiloissa. Mukana ovat Mass Races, johon kokoontuu yli 50 pelaajaa kerrallaan sekä kuusi vastaan kuusi käytävä Tricks Battle -tempputaisto. Lisäksi testaamaan pääsee Free for All -pelitilaa valikoiduilla tapahtumilla ja Versus-pelitilaa, johon voi ottaa osaa ystävien kanssa.

Riders Republic -beta on ladattavissa ennakkoon elokuun 21. päivä lähtien. Kaikista moninpelitiloista ja äärimmäisistä urheilun urapoluista voi nauttia enintään viiden muun pelaajan kanssa.

Riders Republicin oli alun perin määrä ilmestyä jo helmikuussa, mutta julkaisua lykättiin hiljattain lokakuun 28. päivälle.

Lähde: Ubisoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.