Hurjia PS3-huhuja - Pitävätkö nämä puheet paikkaansa? / Uutiset / pelaaja.fi

Hurjia PS3-huhuja - Pitävätkö nämä puheet paikkaansa?

24.11.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
116

Huhut mylläävät taas pelimaailmassa. Tuoreimman huhun mukaan Sony suunnittelee PS3:n hinnanalennusta heti ensi kevääksi. Lähde kertoo myös nähneensä God of War 3:n ja Uncharted 2:n pelikuvaa, joista ensin mainittu näyttää niin upealta, ettei sitä heti erota tosiaikaiseksi peligrafiikaksi. Uncharted 2 näyttää lähteen tietojen mukaan pitkälti samalta kuin ensimmäinenkin osa, joka on edelleen hienoimpia julkaistuja PS3-pelejä.

Sony ei toistaiseksi ole kommentoinut huhuja mitenkään. Sonyn Ray Maguire kuitenkin kertoi äskettäin ettei hinnanalennukselle ole juuri nyt tarvetta. Lähteen kertomat tiedot ovat siis toistaiseksi vielä täysin vahvistamattomia.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

mitähä hyötyö siitä ois

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

SÖPÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Noh muuten voisin suorilta uskoa todeksi,mutta että Ps3 hinnan alennus?
Ei todellakaan.
Huhussa muuten kerrottiin kanssa LBP PSP versiosta,ja Motorstorm PSP versiosta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sony on oikeassa, hinnan alennusta ei tarvita koska tällä hetkellä PlayStation 3 myy paremmin kuin kilpailijansa(xbox 360), PAL aluella sekä japanissa.
Kyllä hinnanalennus antaisi lisä vauhtia myynteihin mutta ei sitä periatteessa tarvita, hinta voisi kuitenkin tippua mutta Sony ei siitä virallisesti sanoisi mitään, näin aina tehnyt...
Loistava konsoli eikä kaduta yhtään että vaihdoin uunikin 360 promoboxin pleikkariiin.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Kolmannen Sodanjumalan tulo ensivuonna olisi kyllä mannaa, näytti se sitten kuinka syötävältä tahansa, mutta jos Uncharted on monilta osa-alueiltaan vähän liiankin samaa kuin ensimmäinen osa, voinee peli jäädä tylysti ostamatta. Drake's Fortune kun ei lopulta tarjonnut kuin hetken hauskan räiskintäsession.

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Siis nämähän eivät olleet mitä tahansa huhuja, vaan SCEE:n sisäisestä tiedotustilaisuudesta, jossa hinnanalennuksesta puhui esim. David Reeves. Ei mielestäni mitenkään mahdoton ajatus, onhan edellisestä hinnantiputuksesta jo paljon aikaa.

Eiköhän nämä ennen pitkään vahvisteta. Kiistetään tietysti joulumarkkinoiden alla, ettei myynti tipu, mutta joskus tammikuussa varmaan tulee vahvistus.

Käyttäjän IcyUnlimited91 kuva
IcyUnlimited91

PS3n hinnanalennus oli odotettavissa, se oli vain ajan kysymys. God of War 3 on kyllä hienon näköinen, tulee kyllä olemaan upeimpia PS3-pelejä

Käyttäjän Tuamas kuva
Tuamas

Hurjaa!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

God of War 3 on yksi niistä peleistä minkä takia meikäläiseltäki löytyy ps3. On siinä sen verran meisseliä.

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Jos hinnanalennus pitää paikkaansa ja hinta alenee ihan kunnolla, niin todellakin laitan PS3:n ostoslistalle. Pääsisi sitten nauttimaan LBP:stä ja MGS 4:stä :)