Huttunen ja Johanna vierailivat Radio Helsingin aamuissa Pelaajan Top 5 -kirjan merkeissä – katso täältä! / Uutiset / pelaaja.fi

Huttunen ja Johanna vierailivat Radio Helsingin aamuissa Pelaajan Top 5 -kirjan merkeissä – katso täältä!

2.03.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
4
Huttunen ja Johanna vierailivat Radio Helsingin aamuissa Pelaajan Top 5 -kirjan merkeissä – kuuntele täältä!

Pelaajan päätoimittaja Miika Huttunen ja Pelaajan ensimmäisen kirjaprojektin vetäjä Johanna Puustinen vierailivat Radio Helsingin aamuissa puhumassa pelaamisen nostalgiasta ja tietenkin myös TOP 5: Pelimaailman huikeimmat, hilpeimmät ja hämärimmät -kirjasta, jonka Mesenaatti-joukkorahoitus on käynnissä vielä tämän viikon loppuun asti.

Mikäli vielä emmit kirjan tukemista, mainittakoon, että kirjan kovakantista versiota tarjotaan pelkästään Mesenaatti-tukijoille. Myöhemmin myyntiin tulevat kappaleet ovat pehmeäkantisia!

TOP 5: Pelimaailman huikeimmat, hilpeimmät ja hämärimmät -kirja kokoaa Pelaaja-lehden legendaariset TOP 5 -trivialistaukset koostettuina hulppeaksi keräilyteokseksi. TOP 5 -trivialistaukset lukeutuvat lehden rakastetuimpiin vakiopalstoihin, joka tarjoilee humoristisia katsauksia pelimaailman historiaan, menestystarinoihin, kammottavimpiin mokiin ja suurimpiin mysteereihin.

Tule mukaan ja tue Pelaajan ensimmäistä kirjakampanjaa täällä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

On aina yhtä mukavaa nähdä ja kuulla Pelaajan väkeä muuallakin kuin omassa castissänne! Tuli kirjaankin sijoitettua se 49 euroa, tämä kuukausi mennään sitten makarooni linjalla, ainakin voi samaistua pelitoimittajien arkeen ;D!

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Oli kyllä todella ohut haastattelu, jossa todelliset amatööri"pelaajat" kyselivät lähinnä kasuaalipelaamiseen liittyviä asioita. Kohdeyleisö lienee ihan joissain muualla kuin pelaajien keskuudessa.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Hieno juttu! Hyvä haastattelu.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung:lta

Oli kyllä todella ohut haastattelu, jossa todelliset amatööri"pelaajat" kyselivät lähinnä kasuaalipelaamiseen liittyviä asioita. Kohdeyleisö lienee ihan joissain muualla kuin pelaajien keskuudessa.

Naulan kantaan. Ei yltänyt lähellekään Radio Rockin fiilistelyjä uudesta Änäristä/Gta:sta Puhan seurassa! Juontajilla kovin varovainen asenne. Toivotaan silti vielä parin kulttuurintukijan rohkaistuneen lunastamaan kovakantisensa.

Nostoja