Huumekäry johtaa muutoksiin PS4-peli Judgmentissa / Uutiset / pelaaja.fi

Huumekäry johtaa muutoksiin PS4-peli Judgmentissa

22.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Sega on vahvistanut viimein, miten japanilaisnäyttelijä Pierre Takin hiljattainen huumekäry vaikuttaa sen Judgment-pelin julkaisuun länsimaissa.

Segan mukaan pelin julkaisupäivä ei ole siirtymässä, vaan Judgment on yhä tulossa lännessä PlayStation 4:lle kesäkuun 25. päivä. Muutoksia on kuitenkin luvassa, sillä pelin Takin näyttelemän Kyohei Hamura -hahmon ulkoasu että ääni tullaan muuttamaan. Hahmoa koskevat trailerti ja ruutukaappaukset tullaan yhtälailla korvaamaan virallisissa kanavissa uusilla versioilla.

Aiemmin viime viikolla Sega päätyi vetämään Judgmentin toistaiseksi kokonaan myynnistä Japanissa ja myös hölläämään sen markkinointia. Muun muassa Kingdom Hearts III:n japaninkielinen versio on kokemassa tapauksen johdosta myös muutoksia, sillä Taki on hoitanut Japanissa Olaf-lumiukon ääninäyttelyä.

Lähde: Sega (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Melkosta paskaa kyllä että jotku bilehuumeet johtaa tämmösiin ylireagointeihin.

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Toivottavasti nämä muutokset on tehty kunnolla eikä puolivillaisesti hirveän kiireen takia. En ole hirveästi kyllä tämän käytännön ystävä, lännessä tuskin kovinkaan moni olisi välittänyt näyttelijän tekemisistä, mutta ilmeisesti Japanissa joudutaan suuriin vaikeuksiin ellei tällaista liikettä tehdä.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

IMAGE(https://2.bp.blogspot.com/-hIXRWmy29Qo/ULGHZc7sYFI/AAAAAAAAAqA/DtUoqFfn3to/s320/tumblr_mbr083Ze1o1r1vdfao1_500.jpg)
Ei mitään järkeä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Voisi olla huonomminkin ja ei oltaisi saatu koko peliä. Tyhmää silti tämmönen.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus kribmeister

Melkosta paskaa kyllä että jotku bilehuumeet johtaa tämmösiin ylireagointeihin.

Niin, mutta ainakin Petteri Uusitalon Idän Lumo -blogin ansiosta ymmärtää, että miksi Japanissa näin toimitaan.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus Boblick

[quote="kribmeister"]Melkosta paskaa kyllä että jotku bilehuumeet johtaa tämmösiin ylireagointeihin. [/quote]Niin, mutta ainakin Petteri Uusitalon Idän Lumo -blogin ansiosta ymmärtää, että miksi Japanissa näin toimitaan.

Myös uusimmassa castissa taisivat puhua asiasta

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olkoot mitä kulttuurieroja tahansa niin käytäntö on paska. Samanlaista harjoitetaan myös lännessä vaikka ei samanlaista häpeä-kulttuuria olekaan.

No, itse en tätä peliä ole minkään yksittäisen näyttelijän takia odottanut, joten en olisi edes muutoksesta tiennyt ilman uutisointia. Pelin hankinta muutenkin vähän riippuu vastaanotosta ja siitä, mitä se lopulta on. Konsepti kuulostaa mielenkiintoiselta mutta Yakuzatkin on pelaamatta. Tästä olisi tosin helpompi aloittaa kuin seitsemän osaisesta sarjasta.