Huvipuistoilua Atarilta / Uutiset / pelaaja.fi

Huvipuistoilua Atarilta

8.06.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
1

Atari julkaisee joulumarkkinoille Frontier Developmentsin (muun muassa RollerCoaster Tycoon -lisäosat, Wallace & Gromit: Curse of the Were-Rabbit) huvipuistorakentelupeli Thrillvillen.

Pelissä pääsee suunnittelemaan, rakentelemaan – ja leikkimään huvipuistossa. Esimerkiksi suunnittelemallaan minigolfradalla pääsee pelaamaan ja jos on käyttänyt varoja karting-rataan, sekin on pelattavissa.

Rakentelun ohella Thrillvilleen luvataan interaktiota muiden puiston vieraiden kanssa sekä paljon moninpelimahdollisuuksia. Touhun taustalla on tarina, jossa pelaajan tulee pelastaa perinnöksi saamansa huvipuisto jättikorporaation kynsistä.

Totuttuun malliin tässäkin pelissä nähdään useampi teemapuistoja. Niitä ovat Thrillvillessä ainakin Kuu-asema, muinainen Egypti ja merirosvoaiheinen temmellyskenttä.

Pelistä löytyy ainakin paperilla paljon pientä kivaa. Muun muassa se, että huvipuiston 22 Midway-kaappipeliä ovat pelattavissa ja alkuperäisversiota, tuo syvyyttä hommaan. Moninpelit luonnistuvat esimerkiksi PSP:llä WiFi-verkossa, jonka välityksellä saa myös siirrettyä luomuksiaan koneiden välillä.

Thrillville julkaistaan Xboxille, PS2:lle ja PSP:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Tuo ei oikein kiinnosta, mutta jos joskus ilmestyisi uusi Theme Park niin sen ostaisin heti.