Hyinen selviytyminen jatkuu elokuussa – viimeinen Frostpunk-laajennus päivättiin / Uutiset / pelaaja.fi

Hyinen selviytyminen jatkuu elokuussa – viimeinen Frostpunk-laajennus päivättiin

1.08.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Frostpunk: On the Edge

11 bit studiosin hyinen selviytymissimulaatio Frostpunk saa kolmannen ja viimeisen laajennuksensa 20. elokuuta. Julkaisupäivän lisäksi On the Edge -nimiselle laajennuspaketille annettiin myös uusi traileri. 

On the Edgen tapahtumat sijoittuvat emopelin jälkeiseen aikaan. Suuri myrsky paljasti vanhan armeijan varikon, jonne New Londonin asukkaat päättävät lähettää väkeä muodostamaan etuvartioaseman. Selviytyminen uudessa asumuksessa on kuitenkin omanlaisensa haaste. 

Uuden asuinpaikan lähistöllä ei ole eläimiä metsästettäväksi, joten sitä asuttavat ihmiset ovat täysin New Londonista saapuvien kuljetusten varassa. Ne eivät riitä loputtomiin, ja pelaaja onkin taas vaikeiden ratkaisujen edessä, kun on keksittävä keinoja selviytymisen takaamiseksi. Tarvikkeiden ja ruoan lisäksi New Londonista tulee myös vaatimuksia, jotka pitäisi yrittää täyttää. 

On the Edge tuo uuden tarinan rinnalla myös täysin uusi rakennelmia pystytettäväksi. Asumusten väen kontrollointia helpottamaan on myös tarjolla upouusia lakeja asetettavaksi. Avainasemassa vaikuttaa olevan pelaajan onnistuminen ihmisten yhdistämisessä tai jakauttamisessa taistossa olosuhteita vastaan. 

On the Edge tulee saataville Steamin, GOGin ja Humble Storen kautta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja