Hylätty Star Wars Episode VII -peli olisi päästänyt Luke Skywalkerin jälkikasvun ohjaksiin / Uutiset / pelaaja.fi

Hylätty Star Wars Episode VII -peli olisi päästänyt Luke Skywalkerin jälkikasvun ohjaksiin

25.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Hylätty Star Wars Episode VII -peli olisi päästänyt Luke Skywalkerin jälkikasvun

Edesmennyt pelinkehitysstudio LucasArts oli aikoinaan ideoimassa Tähtien sota -elokuville virallisen puoleista jatkoa tarjoavaa videopeliä. Star Wars Episode VII: Shadows of the Sithiksi kutsuttu peli oli yksi useista LucasArtsilla vuoden 2004 paikkeilla pallotelluista konsepteista ja sen oli tarkoitus käsitellä Luke Skywalkerin ja Han Solon jälkipolven välistä eripuraa.

Shadows of the Sith olisi päästänyt sinut ohjaamaan aikuiseksi kasvanutta Ben Skywalkeria, joka teki matkaa voiman pimeän ja valoisan puolen välillä hyödyntäen voimia, jollaisia ei oltu nähty aiemmin peleissä tai elokuvissa. Samalla hän tutkiskeli galaksin ylle valunutta uutta uhkaa (Soloa...), entinen LucasArtsin luova vetäjä Haden Blackman kertoi hiljattain Cinelinx-sivustolle.

Yhdessä lukuisten muiden vuonna 2004 ideoitujen konseptien kanssa Shadows of the Sithista ei lopulta tullut kuitenkaan juuri materialisoitunut mitään paperille jääneitä suunnitelmia kummempaa. Ideoiden pohjalta löytyvät logot julkaistiin vuonna 2008 kuitenkin julkisesti nähtäville osana Rogue Leaders: The Story of LucasArts -nimistä kirjaa. Kyseisten peli-ideoiden pohjalta LucasArts synnytti lopulta myös The Force Unleashed -sarjan ja aloitti työstämään lynkatuksi myöhemmin päätynyttä Boba Fett -keskeistä Star Wars 1313:a.

Varsinainen idea Star Wars: The Force Awakens -leffasta ja sen jatko-osista syntyi vuosia myöhemmin, kun Disney nappasi Lucasfilmin itselleen syksyllä 2012. Pian tuon jälkeen LucasArts itse laitettiin haudanlepoon. Samalla niin sanotut Expanded Universe -tarinat, joihin Ben Skywalker myös kuului, jätettiin virallisen Tähtien sota -kaanonin ulkopuolelle.

Lähde: Cinelinx
Kuvalähde: Brian Kesinger (Instagram)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

"Kyseisten peli-ideoiden pohjalta LucasArts synnytti lopulta myös The Force Awakens -sarjan"

Force Unleashed?

Heh. Ajat kun EU ei oltu vielä täysin kustu. Saisi kyllä tulla pikkuhiljaa jotain tarinavetoisempaa yksinpelattavaa, ei millään Battlefront nappaisi.

Nostoja