Hylkiöitä ja klassista Star Wars Battlefrontia – tässä huhtikuun Games with Gold -pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Hylkiöitä ja klassista Star Wars Battlefrontia – tässä huhtikuun Games with Gold -pelit

26.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Huhtikuu on käsillä, joten Microsoft on vahvistanut seuraavan satsin Games with Gold -pelejä. Nykymalliin tarjolle saadaan kaksi kappaletta Xbox One -pelejä sekä yhdet nimikkeet Xbox 360:lle ja alkuperäiselle Xboxille. Luonnollisesti kaikki ovat pelattavissa Xbox Onella.

Huhtikuun Games with Gold -tarjonta:

  • Xbox One: Technomancer (1.-30.4.)
  • Xbox One: Outcast: Second Contact (16.4-15.5.)
  • Xbox: Star Wars Battlefront II (1.-15.4.)
  • Xbox 360: Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 (16.-30.4.)

Vielä ennen pelien vaihtumista lunastamassa ehtii käydä Adventure Time: Pirates of the Enchiridionin, Plants vs. Zombies Garden Warfare 2:n ja Metal Gear Rising: Revengeancen.

Lähde: Major Nelson

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Technomanceria voisin muuten testata mutta ei nykyään ehdi mitään keskinkertaisuuksia testailla. Outcastia taas voisin testata ihan sen pienoisen legendan statuksen vuoksi vaikka epäilen että mekaniikat (jne.) ovat vanhentuneet huonosti ja jää kesken.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard

zappah, ehdottomasti kannattaa ainakin kokeilla nyt kun ilmaiseksi saa :D...tosin veikkaan että nimenomaan vielä konsoliohjaimella Outcastin pelaaminen on huomattavasti kankeampi kokemus kuin vielä PC-versio jonka pelattavuus ei toki sekään ole enää modernin päivän tasoa. Harmi ettei studioilla ollut resursseja/kykyä uudistaa peliä juuri muuten kuin grafiikan puolesta.

Jotkut väittävät, ettei Outcast mukamas edes ollut kummoinen peli v.1999 tasolla, mutta se on kyllä paskapuhetta...räiskintänä ei toki silloinkaan parasta "A-luokkaa", mutta toiminta-seikkailuna kylläkin aikansa legenda. Harmittavasti vain harva 90-luvun peleistä on vanhetunut arvokkaasti tähän päivään, mutta sanoisin että Outcastin tunnelma, maailma ja upea soundtrack ovat ne pelin parhaiten säilneet osa-alueet.