Hyperrealistinen nyrkkeilysimulaattori ESports Boxing Club ei unohda naistenkaan sarjaa – Early Access -julkaisu vielä tälle vuodelle / Uutiset / pelaaja.fi

Hyperrealistinen nyrkkeilysimulaattori ESports Boxing Club ei unohda naistenkaan sarjaa – Early Access -julkaisu vielä tälle vuodelle

14.06.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
1
Esports Boxing Club

Ten24 Media ja Steel City esittelivät uutta ESports Boxing Club -nyrkkeilypeliään, joka huokuu EA Sportsin Fight Night -tunnelmaa. Future Games Show’ssa paljastetun trailerin voi katsoa uutisen lopusta.

Vielä tänä vuonna Steamin Early Access -pelinä ilmestyvän ESports Boxing Clubin kehitystyö kurottelee realistisuuteen ammattilaisnyrkkeily-yhteisön voimin. ESBC tuo heti julkaisussa tarjolle sadan tosielämän nyrkkeilijän valikoiman, jota laajennetaan ajan myötä.

Kehään voi nousta esimerkiksi Canelo Alvarezin, Terence Crawfordin ja Vasyl Lomachenkon kanssa. Pelissä on myös erillinen täysi naisten divisioona, jossa ottelevat muun muassa Katie Taylor, Claressa Shields ja Heather Hardy. Kaikkien aikojen legendatkaan eivät jää nykyottelijoiden varjoon, sillä mukana ovat myös Muhammad Ali, Julio Cesar Chavez Sr. ja Sugar Ray Leonard.

ESports Boxing Club saapuu ensin pelattavaksi pc:lle Steamin kautta, mutta suunnitteilla ovat myös Xbox One-, Xbox Series-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -julkaisut.

Lähde: PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Nyrkkeilysimun luulisi olevan ihan priimapeli Virtuaalilaseille.

Nostoja