Hypnoottisen Factorion kehitys on loppusuoralla – hinta nousee pian / Uutiset / pelaaja.fi

Hypnoottisen Factorion kehitys on loppusuoralla – hinta nousee pian

31.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Steamissa monet jo early access vaiheessaan hullaannuttanut Factorio alkaa olla loppusuoralla kehityksensä suhteen. Peli uusin versio 0.16 on saavuttanut Wube Softwaren mukaan vakaan kuosin ja näin studio on voinut alkaa keskittyä Factorion näillä näkymin 1.0-versioon viimein siirtävään seuraavaan päivitykseen.

Loppuaan lähestyvän early access -vaiheen johdosta Factorion hinta on nousemassa huhtikuun 16. päivä kahdestakymmenestä eurosta kolmeenkymppiin. Factorion tapauksessa hinnannousu on siinä mielessä merkittävä ilmoitus, että kehittäjät ovat moneen otteeseen vannoneet, ettei peliä tulla myymään missään vaiheessa alennuksella.

Virallista 1.0-päiväystä Factoriolle ei ole vielä annettu. Wube arvioi julkaisuun menevän kuitenkin vielä "muutama kuukausi".

Saatavilla Factorio on ollut Steamissa nyt hieman reilut kaksi vuotta. Se on eräänlainen selviytymispeli, jossa selviytyminen ei tapahtu kuitenkaan hakkaamalla puita nyrkeillään, vaan rakentamalla tehtaita, jotka pystyvät hyödyntämään pelimaailman resursseja mahdollisimman tehokkaasti ilman pelaajan valvontaa. Pelin vuoden vanha traileri osoittaa, miten yksityiskohtaiseksi tämä kasvaa etenemisen myötä.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Onneksi tuli hankittua jokunen kuukausi sitten. Eihän tätä yksin pelata kun oma äo ei riitä mutta veljen kanssa tulee hakattua useinkin 3-4 tuntia putkeen.

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Tässä on malliesimerkki miten tehdä early access -peli oikein. Avoin ja läpinäkyvä kehitys, sekä säännöllinen kommunikointi pelaajien välillä.