Hyppää nyt Final Fantasy -luojan uuteen rooliseikkailuun – Fantasianin ensimmäinen osa julkaistiin / Uutiset / pelaaja.fi

Hyppää nyt Final Fantasy -luojan uuteen rooliseikkailuun – Fantasianin ensimmäinen osa julkaistiin

2.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Hironobu Sakaguchin ja tämän Mistwalker-studion uusin peli Fantasian on julkaistu ensimmäisen puolikkaansa osalta. Peli löytyy osana Apple Arcaden tarjontaa ja on siis palvelun jäsenyydellä pelattavissa niin Maceilla, iOS-laitteilla kuin Apple TV:llä.

Ensimmäisestä osasta on luvattu mitaltaan noin 20-30 tunnin seikkailua. Tämän vuoden jälkimmäisellä puoliskolla saapuvasta toisesta puolikkaasta luvataan vastaavan pituista settiä.

Fantasian on Final Fantasy -sarjan luojana tunnetulta Sakaguchilta jälleen yksi vuoropohjainen roolipelikokemus. Uusimman pelin erikoisuuksia edustavat tällä kertaa sen yli 150 käsintehdystä dioramasta rakentuva maailma sekä taistelujärjestelmä, jossa kohdattuja vastustajia voi säästellä myöhemmäksi suurempia yhteenottoja varten.

Mistwalkerin monien aiempien töiden tavoin säveltäjälegenda Nobuo Uematsu on auttanut luomaan Fantasianin musiikit. Ohessa viikon takaisia videoita koskien pelin ääniraitaa.

Lähde: Apple

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja