Hyppää Super Mario Odysseyn maailmaan minimusikaalissa / Uutiset / pelaaja.fi

Hyppää Super Mario Odysseyn maailmaan minimusikaalissa

11.10.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Odotetun Super Mario Odysseyn julkaisuun on vielä pieni hetki aikaa, mutta pelin tuloon voi valmistautua jo nyt trailereita tuijottelemalla.

Nintendo Switch -yksinoikeuspelin vastikään julkaistu tv-spotti yhdistelee Super Mario Odysseyn tapaan tosielämää ja Mario-hahmoja. Hyväntuulinen pätkä vie katsojat New Donk Cityyn, jossa luvassa on minimusikaali Marion ja kaupunkilaisten kanssa. Videolla nähdään toki pätkiä myös itse pelistä.

Super Mario Odyssey julkaistaan Switchille 27. lokakuuta.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Mikäli tässä kuussa ei tulisi sekä South Park 2, Evil Within 2 että Wolfenstein 2, olisi todella vaikea olla ostamatta Switchiä kun siellä Marion lisäksi olisi se vielä reilusti sitäkin kiinnostavampi Zelda. No, ehkä noiden jälkeen on pieni hengähdystauko, jonka aikana voi jo oikeasti harkita Switchinkin ostoa, niin ettei sitä tule pahimpaan peliruuhkaan ostettua.

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur

Näyttää todella hyvältä. Loistava kappale josta uusin Mario tullaan ikuisesti muistamaan. Super Mario Odyssey on Nintendoa parhaimmillaan. Pelistä paistaa todellinen peli-ilo ja onneksi sitä kohta pääsee pelaamaan.