Hyrule Warriors pitää toiminta-Zeldan fanit kiireisenä aina ensi vuoteen asti / Uutiset / pelaaja.fi

Hyrule Warriors pitää toiminta-Zeldan fanit kiireisenä aina ensi vuoteen asti

21.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Euroopassa perjantaina julkaistu Hyrule Warriors on saanut oman eräänlaisen kausipassinsa. Nintendon eShop-kauppapaikalta ostettavissa kirjoitushetkellä on 15 euron hintainen Hero of Hyrule Pack, joka tulevaisuudessa tulee tarjoamaan pääsyn kaikkiaan neljään pelin lisäsisältöpakettiin.

Luvatuista paketeista ensimmäinen on saamassa julkaisunsa lokakuun 16. päivä. Tuolloin käsiksi päästään Master Quest Packiin, joka laajentaa Hyrule Warriorsia uusilla aseilla, skenaarioilla ja asusteilla sekä lisää pelin Adventure Mode -tilaan uuden kartan.

Master Quest Packia seuraa marraskuussa Twilight Princess Pack, jonka mukana peliin tuodaan uusi hahmo, lisää aseita, tuoreita asusteita ja jälleen yksi uusi Adventure-kartta. Tammikuussa luvassa on myös vastaavaa sisältöä, kun Majora's Mask Pack saa julkaisunsa.

Helmikuussa Nintendo ja Koei Tecmo julkaisevat viimeisenä myös vielä Boss Pack -nimisen kokonaisuuden. Sen on tarkoitus tuoda peliin pari uutta pelitilaa.

Mikäli Hero of Hyrule Packin sattuu ostamaan, lyö Nintendo kaupan päälle myös vielä ilmaisen Dark Link -puvun. Siihen käsiksi pääsee saman tien.

Ilmaistakin lisäsisältöä Hyrule Warriors on myös toki vielä saamassa. Lokakuun 16. päivä peliin tuodaan päivitys, joka muuntaa pahishahmot Volgan, Cian ja Wizzron pelattaviksi taistelijoiksi.

Lähde: Nintendo eShop, Nintendo of Europe (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Tämä taitaa olla ensimmäinen tilanne missä Nintendon pelissä (kai voidaan laskea vaikka onkin Koei Tecmo mukana) ollut ihan kunnon kausipassi ja luvattua lisäsisältöä heti julkaisupäivänä. Mario Kart 8 aloitti trendin, mutta vasta useampi kuukausi julkaisun jälkeen.
Olen iloinen että tulee lisää sisältöä, mukaanlukien ilmaista ja tänä päivänä on jo melkein tottunutkin siihen PC pelaajana, mutta jotenkin tulee samalla haikeahko fiilis kuinka Nintendokaan ei enää kohta jakele täysiä pelejä vaan jakelee ne osissa.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Tämä taitaa olla ensimmäinen tilanne missä Nintendon pelissä (kai voidaan laskea vaikka onkin Koei Tecmo mukana) ollut ihan kunnon kausipassi ja luvattua lisäsisältöä heti julkaisupäivänä.

Uusi Mario Golf sai myös kausipassin, josta ilmoitettiin vieläpä hyvissä ajoin jo ennen pelin julkaisua.

http://www.pelaajalehti.com/uutiset/nintendo-loikkaa-kausipassien-maailmaan-mario-golfilla

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

...mutta jotenkin tulee samalla haikeahko fiilis kuinka Nintendokaan ei enää kohta jakele täysiä pelejä vaan jakelee ne osissa.

Koska jokainen DLC:hän on aina pois leikattua tavaraa itse pääpelistä? Jep jep.

Nostoja