Hyväntahtoinen kattaus sielua rauhoittavia indiepelejä – Wholesome Direct palaa alkukesästä

Wholesome Gamesin massiivinen indiepelien esittelytapahtuma kutsuu osallistujia.

2.3.2021 11:55

Wholesome Gamesin massiivinen indiepelien esittelytapahtuma saapuu taas kesällä.

Wholesome Direct etsii jälleen uutta materiaalia indiekehittäjiltä tulevaan peliesittelyynsä. Kehittäjät ympäri maailman voivat lähettää tuotoksiaan ehdolle seuraavan kahden viikon ajan. Suoratoistolähetyksenä järjestettävän täyspitkän esittelytapahtuman luvataan olevan täynnä yksinoikeusmateriaalia, kehittäjähaastatteluja sekä söpöjen ja viihtyisien indie-pelien julkistuksia.

Pelinkehittäjät voivat osallistua ohjelmaan useilla eri tavoilla, kuten järjestämällä uuden pelinsä trailerin ensi-illan tai julkistamalla kehityksessä olevia projektejaan. Yllätysjulkaisut ja pelien markkinoimiseksi annettavat haastattelut ovat nekin tervetulleita. 

Wholesome Games sanoo kenen tahansa voivan lähettää pelinsä esiteltävaksi Wholesome Directin aikana. Nimikkeiden tulee kuitenkin olla tavalla tai toisella ’wholesome’ eli hyveellisiä ja terveellisiä. Esimerkkejä tästä piirteestä ovat vaikkapa joukkorahoituksella menestynyt suloinen kissanhoitosimulaattori tai vähemmistöryhmien osallistava ja harkittu edustus.

Wholesome Direct 2021:tä ei ole vielä päivätty virallisesti, mutta osallistumislomakkeen mukaan ensiesitys vaikuttaisi olevan toukokuussa.

Lähde: Twitter

 

Lisää luettavaa