Hyvästi loottilaatikot: Rocket Leaguen loppuvuoden suurpäivitys on saapunut / Uutiset / pelaaja.fi

Hyvästi loottilaatikot: Rocket Leaguen loppuvuoden suurpäivitys on saapunut

5.12.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Rocket League, loottilaatikko, blueprint, Psyonix, Epic Games,

Psyonix on täyttänyt lupauksensa ja hankkiutunut eroon Rocket Leaguen vanhoista loottilaatikoista. Muutos tapahtui keskiviikkoisella päivityksellä. joka käynnisti samalla pelin 13. kilpakauden.

Muutos bisnesmallissa tarkoittaa, että loottilaatikoiden paikan ovat ottaneet nettiotteluista ansaittavat blueprint-piirrustukset, kun taas laatikoiden avaamiseen käytetyt avaimet on korvattu krediittivaluutalla. Krediittejä käytetään edelleen piirrustuksista esitettävien esineiden avaamiseen, mutta piirustukset esittävät aina ennen krediittien käyttöä, millaisen esineen niistä saa. Krediitit ovat valuuttaa myös uudessa esinekaupassa, jonka tarjonta vaihtelee tasaisin väliajoin rajatusta tuotevalikoimasta seuraavan.

Muutoksen myötä kaikki pelaajilla hallussa olleet laatikot on korvattu niin sanotuilla Unrevealed Blueprintseilla, jotka paljastavat jonkin vanhaan loottilaatikkoon liittyvän esineen niitä klikatessa. Avaimet on käännetty vuorostaan krediiteiksi niin, että yksi avain vastaa noin 100-130 krediittiä. Muutoslogiikasta voi lukea pelin kotisivuilta.

Uuden kilpakauden saapumisen myötä Rocket Leagueen on tuotu saataville tietysti taas uusi Rocket Pass. Tuttuun malliin se koostuu ilmaisesta ja maksullisesta kaistasta, jotka molemmat avaavat kerrytettyjen tasojen ja suoritettujen haasteiden mukaan ylimääräisiä esineitä. Passin maksullinen puoli kustantaa 1 000 krediittiä.

Passin sisältöä voi sitäkin selailla pelin kotisivuilla. Ylipäätänsä päivityksen muutoksille on omistettu oma yksityiskohtainen listasivunsa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Olisivat voineet kyllä hieman laskee credittien hintoja. Lisäksi aika hitaasti vaihtuu tarjonta kaupassa, 48h kahden harvinaisemman esineen vaihtumiseen. Noh, pääsipä siitä lottoomisesta eroon, olisi ollutkin ihme et olis saanut blue printeinä kaikki ja sieltä valits mitä haluaa hankkia.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Hyvä konsepti mutta ihan törkeän kalliita on kaikki tavarat siellä. Community nyt ois pahastunu mistä vaan, mutta vittu jostaki jämärenkaista 14€. Redditissä porukka syystäkin aika vihasena.

Nostoja