Hyvästi pakolliset maksut: massiiviroolipeli WildStar kääntyy ilmaispeliksi / Uutiset / pelaaja.fi

Hyvästi pakolliset maksut: massiiviroolipeli WildStar kääntyy ilmaispeliksi

28.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kesäkuussa vuoden ikään yltävä massiiviroolipeli WildStar on muuntautumassa ilmaispeliksi. Syksystä alkaen pelin pelaaminen tulee onnistumaan siis ilman tarvetta pelin ostamiselle tai kuukausimaksujen maksamiselle.

WildStar-julkaisija NCSoft lupailee, että peliä ilmaiseksi pelaavat seikkailijat tulevat pääsemään käsiksi kaikkeen sen normaaliin nykysisältöön aina pelin kaikkia luolastoja ja muita alueita myöten. Halutessaan pelaajat voivat kuitenkin myös jatkaa kuukausimaksujen maksamista syksyn koittaessakin ja liittyä niin sanottuun Signature-ohjelmaan. Sen kautta pelaajille jaetaan erilaisia erikoisetuja, kuten mahdollisuus luoda tavanomaista useampia hahmoja ja kerätä kultaa normaalia nopeammin.

Suunnitelmissa pelin ylläpitäjillä on tulevaisuudessa tuoda WildStariin myös laajennuksia ja muuta sisältöä, joista saatetaan tulla vielä pyytämään rahaan. Kuitenkin ilmaisia päivityksiä on edelleen myös tarkoitus peliin julkaista.

Vanhoja WildStar-pelaajia varten pelissä käynnistetään ilmaispelimuutoksen myötä myös niin sanottu uskollisuusohjelma. Jos pelin on siis jo esimerkiksi ehtinyt ostamaan kertaalleen, rapsahtaa kassaan joukko uskollisuuspisteitä, joiden pitäisi Signature-ohjelman tapaan tarjota peliin erilaisia etuja.

Listan Signature- ja uskollisuuseduista löytää Wildstarin kotisivuilta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dr. Munky kuva
Dr. Munky

Yllätys yllätys. Tämä olikin ennustettavissa.