Hyvästi Pro Evolution Soccer – ilmaispelattava jalkapallopeli eFootball korvaa vanhan suosikin / Uutiset / pelaaja.fi

Hyvästi Pro Evolution Soccer – ilmaispelattava jalkapallopeli eFootball korvaa vanhan suosikin

21.07.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
5
Konami eFootball

Konamin Pro Evolution Soccerina tunnetun pelisarjan seuraava osa kantaa nimeä eFootball. Tulevan ilmaispelin julkistustrailerin voi katsastaa uutisen lopusta.

Kokonaan Unreal Enginellä uudelleenluotu virtuaalipalloilu julkaistaan PS4-, PS5-, Xbox One sekä Xbox Series -konsoleilla ja pc:llä tänä syksynä. Mobiiliversiot niin iOS- kuin Android-laitteillekin seuraavat perässä myöhemmin. Ilmaispelattava eFootball tulee Konamin mukaan sisältämään myös joitain maksullisia ominaisuuksia, kuten erillisiä pelitiloja.

Konamin paljastaman suunnitelman mukaan heti julkaisussa päästään pelaamaan paikallisotteluita tietyllä seuravalikoimalla. Mukana ovat muun muassa FC Barcelona, Juventus, FC Bayern ja Manchester United. Laitesukupolvien välinen pelaaminen on myös mahdollista alusta asti, mutta eri alustojen väliset ottelut saapuvat vasta syksyn päälle. Kausikorttijärjestelmä, verkkoliigojen tuki ja PES:n myClubin kaltainen joukkueenrakennustila lisätään niin ikään myöhemmin.

Konamin mukaan eFootball hyödyntää kokonaan uutta Motion Matching -tekniikkaa. Tämä liikkeen täsmäytys muuntaa pelaajien kentällä tekemät liikut animaatiosarjaksi ja valitsee niistä reaaliaikaisesti tarkimman. EA on kertonut käyttävänsä samanlaista teknologiaa FIFA 22:ssa, kutsuen omaa versiotaan HyperMotioniksi.

Lisätietoja eFootballista ja sen verkkopelitiloista paljastetaan elokuun lopulla.

Lähde: Konami

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Rip PES. Ja omalla kohdallani myös Rip Konami.

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Hyh hyh, ilmaispelit on aina syöpäisiä.

Käyttäjän kaappausmerella kuva
kaappausmerella

Pahalta näyttää. Jospa maksullinen pelitila sisältäs oldschool pessiä, option fileineen ja master leaguen. Itseä ei korttien keräily missään urheilupelissä kiinnosta.

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti
Lainaus wlizer

Hyh hyh, ilmaispelit on aina syöpäisiä.

EA on opettanut että myös maksulliset pelit voivat olla sellaisia.

Itse tykkäsin aikoinaan pelata kaverin kanssa FIFA Worldia, vai miksi sitä kutsuttiinkaan, kunnes EA sammutti kyseisen pelin palvelimet.
Eivät ilmeisesti saaneet monetisoitua peliä riittävän hyvin.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

On kyllä perseestä jos yksinpeliominaisuudet loppuvat tämän myötä. Pessissä peli oli kuitenkin orgaanisempaa. Moninpelit ja FUT ei kiinnosta pätkän vertaa. Nettipelaajat on liian suurelta osin molopäitä tai täysin toksisia.