Konamin Pro Evolution Soccerina tunnetun pelisarjan seuraava osa kantaa nimeä eFootball. Tulevan ilmaispelin julkistustrailerin voi katsastaa uutisen lopusta.

Kokonaan Unreal Enginellä uudelleenluotu virtuaalipalloilu julkaistaan PS4-, PS5-, Xbox One sekä Xbox Series -konsoleilla ja pc:llä tänä syksynä. Mobiiliversiot niin iOS- kuin Android-laitteillekin seuraavat perässä myöhemmin. Ilmaispelattava eFootball tulee Konamin mukaan sisältämään myös joitain maksullisia ominaisuuksia, kuten erillisiä pelitiloja.

Konamin paljastaman suunnitelman mukaan heti julkaisussa päästään pelaamaan paikallisotteluita tietyllä seuravalikoimalla. Mukana ovat muun muassa FC Barcelona, Juventus, FC Bayern ja Manchester United. Laitesukupolvien välinen pelaaminen on myös mahdollista alusta asti, mutta eri alustojen väliset ottelut saapuvat vasta syksyn päälle. Kausikorttijärjestelmä, verkkoliigojen tuki ja PES:n myClubin kaltainen joukkueenrakennustila lisätään niin ikään myöhemmin.

Konamin mukaan eFootball hyödyntää kokonaan uutta Motion Matching -tekniikkaa. Tämä liikkeen täsmäytys muuntaa pelaajien kentällä tekemät liikut animaatiosarjaksi ja valitsee niistä reaaliaikaisesti tarkimman. EA on kertonut käyttävänsä samanlaista teknologiaa FIFA 22:ssa, kutsuen omaa versiotaan HyperMotioniksi.

Lisätietoja eFootballista ja sen verkkopelitiloista paljastetaan elokuun lopulla.

Lähde: Konami

Lisää luettavaa