Hyvästi Tiger Woods: Electronic Arts paljasti seuraavan golfpelinsä

Electronic Artsin uusin golfpeli on Rory McIlroy PGA Tour. Ensimmäistä kertaa PGA Tour -sarjan historiassa peli tulee hyödyntämään DICEn Frostbite-pelimoottoria.

16.3.2015 17:59

Vuoden pituisen tauon golfviheriöiltä pitänyt Electronic Arts on paljastanut seuraavan virallisen golfpelinsä. Tulevan kesäkuun aikana niin Xbox Onelle kuin PlayStation 4:llekin pelijätti on aikeissa julkaista Rory McIlroy PGA Tourin.

Uusi peli on parillakin tapaa historiallinen. Ensinnäkin kyseessä on ensimmäinen golfpeli EA:lta, jonka se on kehittänyt sen jälkeen, kun se päätti luopua golftaituri Tiger Woodsin nimen käyttämisestä tyystin hieman reilu vuosi sitten. Toinen merkittävä uudistus on pelimoottorivalinta, sillä uutta PGA Tour -peliä vauhdittaa Battlefield-sarjasta tuttu Frostbite.

– Frostbite on antanut meille mahdollisuuden viedä sarjan kokonaan uudelle tasolle. Uusi pelimoottori parantaa merkittävästi kaikkia pelin osa-alueita aina ydinpelattavuudesta täysin uusien pelitilojen ja ominaisuuksien mahdollisuuksiin. Odotamme innolla, että voimme jakaa lisää mahtavia uutisia faneillemme kevään aikana, pelin vastaava tuottaja Brent Nielsen selittää.

Erääksi merkittäväksi Frostbiten eduksi EA on kertonut jo mahdollisuuden ladata koko pelattavissa olevan golfkentän viimein kerralla käyttöön. Aiemmin pelisarjassa pelatut kentät on jouduttu lataamaan nimenomaan reikä kerrallaan, mikä ei ole ollut aina sujuvin mahdollinen ratkaisu pelikokemuksen kannalta.

Peliä kehittää EA Tiburon, joka on vastannut viimeisimmistä EA:n golfpeleistä.

Lähde: EA

Lisää luettavaa