Hyvästi Tiger Woods: Electronic Arts paljasti seuraavan golfpelinsä / Uutiset / pelaaja.fi

Hyvästi Tiger Woods: Electronic Arts paljasti seuraavan golfpelinsä

16.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Vuoden pituisen tauon golfviheriöiltä pitänyt Electronic Arts on paljastanut seuraavan virallisen golfpelinsä. Tulevan kesäkuun aikana niin Xbox Onelle kuin PlayStation 4:llekin pelijätti on aikeissa julkaista Rory McIlroy PGA Tourin.

Uusi peli on parillakin tapaa historiallinen. Ensinnäkin kyseessä on ensimmäinen golfpeli EA:lta, jonka se on kehittänyt sen jälkeen, kun se päätti luopua golftaituri Tiger Woodsin nimen käyttämisestä tyystin hieman reilu vuosi sitten. Toinen merkittävä uudistus on pelimoottorivalinta, sillä uutta PGA Tour -peliä vauhdittaa Battlefield-sarjasta tuttu Frostbite.

– Frostbite on antanut meille mahdollisuuden viedä sarjan kokonaan uudelle tasolle. Uusi pelimoottori parantaa merkittävästi kaikkia pelin osa-alueita aina ydinpelattavuudesta täysin uusien pelitilojen ja ominaisuuksien mahdollisuuksiin. Odotamme innolla, että voimme jakaa lisää mahtavia uutisia faneillemme kevään aikana, pelin vastaava tuottaja Brent Nielsen selittää.

Erääksi merkittäväksi Frostbiten eduksi EA on kertonut jo mahdollisuuden ladata koko pelattavissa olevan golfkentän viimein kerralla käyttöön. Aiemmin pelisarjassa pelatut kentät on jouduttu lataamaan nimenomaan reikä kerrallaan, mikä ei ole ollut aina sujuvin mahdollinen ratkaisu pelikokemuksen kannalta.

Peliä kehittää EA Tiburon, joka on vastannut viimeisimmistä EA:n golfpeleistä.

Lähde: EA

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Rory who?

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Sundance Kid

Rory who?

EA ulkopuolella oli joku pummi dyykaamassa niin EA meni ja osti oikeudet viinapullolla sen nimeen

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Just. Eikö maailmassa ole kuin yksi golffari jonka tuntee kaikki? Olisivat vaikka laittaneet Jack Nicklaus ja mallintaneet oikeet puumailat 50-luvulta niin sitten olisi haastetta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onkohan itse pelissä yhtä karseet motion blur efektit, kun uutiskuvassa ja yhtä rumat depth of field efektit, kun tuossa yhdessä kuvakaappauksessa. Ei sillä, että omiin muroihin vaikuttaisi, kun peliä en edes tule koskaan pelaamaan, mutta ei voi käsittää miten nämä kaksi ylirumaa post process efektiä on päässyt syöpäämään pelit, varsinkin tässä sukupolvessa jos konsoleilla lasketaan.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Itsestä peli näyttää visuaalisesti aikas mageelta. Golf nyt ei ole sydäntä lähellä, mutta meneehän tuo silmännamina.