Hyvästit Celestelle: hehkutetun tasoloikkapelin viimeinen suuri hetki odottaa ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Hyvästit Celestelle: hehkutetun tasoloikkapelin viimeinen suuri hetki odottaa ensi viikolla

6.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Celeste, Chapter 9, Extremely OK Games, 9. syyskuuta, tasoloikka,

Tasoloikkapelihelmi Celestella on aina vain enemmän annettavaa ensi viikosta alkaen. Heti maanantaina 9. syyskuuta peliä varten julkaistaan pc:llä, Switchillä ja PlayStation 4:llä sisältöpäivitys, joka lisää siihen uuden luvun edestä lisää pelattavaa.

Myös Xbox-versio Celestesta saattaa päivittyä samaan aikaan muiden alustojen kanssa. Kehittäjät kuitenkin huomioivat, että päivityksen koordinointiin liittyvistä yksityiskohdista johtuen Xbox-päivitys saattaa ilmestyä myös hippusen verran muita myöhemmin.

Eräänlaiseksi jäähyväiseksi tarkoitettu ilmainen sisältö koostuu noin sadasta uudesta tasoloikkahaasteesta, joissa pitäisi piisata vaikeutta. Niiden myötä peliin esitellään jopa muutamia uusia mekaniikkoja ja esineitä, minkä lisäksi säveltäjä Lena Rainilta on saatu peliin noin 40 minuutin edestä tuoretta musiikkia.

Päivityksen julkaisupäivän lisäksi pelin tehnyt Matt Makes Games on ilmoittanut, että tiimi tunnetaan vastaisuudessa nimellä Extremely OK Games, mikä kuvastaa paremmin sen monihenkistä koostumusta. Kehittäjien mukaan Celesten menestys on mahdollistanut, että kehittäjät voivat toimia jatkossa tehokkaammin muun muassa oman toimiston kautta, minkä yhteydessä nimen vaihtaminen tuntui myös luonnolliselta.

Parhaillaan tiimillä on työn alla koodinimeä EXOK1 kantava uusi projekti, jonka on kerrottu olevan tosin vasta hyvin varhaisella kokeiluasteella.

Lähde: Extremely OK Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Lisäpelattava hyvä juttu mutta jos jatkaa peliä eli on vaikeustasoltaan nykyisistä eteenpäin, niin ei mitään uskoa, että jaksaisin/pystyisin noita pelaamaan. Toivon siis, että ennemminkin haaste on uusien asioiden opettelussa kuin siinä millintarkassa hommassa, jota c-puolen viimeiset kentät olivat.