Hyvästit EASHL:lle - uuden sukupolven NHL 15 menettää suosittuja pelimuotoja / Uutiset / pelaaja.fi

Hyvästit EASHL:lle - uuden sukupolven NHL 15 menettää suosittuja pelimuotoja

20.08.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
7
Ei EASHL:ää - uuden sukupolven NHL 15 menettää suosittuja pelimuotoja

EA Sports on vahvistanut fanien ikävät aavistukset NHL 15:n pelimuotojen osalta pelisarjan uuden konsolisukupolven debyytin alla.

Aiemmista NHL-peleistä tuttujen EA Sports Hockey League- ja GM Connected -pelimuotojen poissaolosta on spekuloitu NHL 15:n julkaisun alla pelin kuvausten ja saavutuslistausten perusteella. NHL-pelisarjan tuottajana toimiva Sean Ramjagsingh on vahvistanut Operation Sports -pelisivuston haastattelussa NHL 15:n uuden sukupolven versioiden saapuvan ilman viittä NHL 14:ssä nähtyä pelimuotoa. Karsittujen pelimuotojen joukossa ovat EASHL:n ja GM Connectedin lisäksi Live the Life-, NHL 94- sekä Online Team Play -pelimuodot, joista viimeinen aiotaan lisätä peliin julkaistavassa sisältöpäivityksessä.

Ramjagsinghin mukaan studio on joutunut keskittymään uuden konsolisukupolven osalta NHL 15:n ydinominaisuuksien ja verkkopelin toimintaan, minkä vuoksi osa suosituista pelimuodoista on jouduttu jättämään pois pelin julkaisusta.

-On tosiasia, että meillä oli 12 kuukautta aikaa kehittää NHL 15, Ramjagsingh totesi pelin tiivistä aikataulusta.

Pelaajien muodostamien joukkueiden välisiä taistoja varten suunniteltu EASHL ja kiekkoammattilaisen elämää simuloiva Live the Life aiotaan kuitenkin tuoda takaisin vielä NHL 15:ttä seuraavissa osissa entistä paremmassa muodossa. Kyseisiä pelimuotoja kaipaavat joutuvat kuitenkin toistaiseksi tyytymään vanhan konsolisukupolven tarjontaan.

NHL 15 julkaistaan PS4:lle, Xbox Onelle, Xbox 360:lle sekä PS3:lle 9. syyskuuta.

Lähde: Operation Sports

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Juhana Linnavirta kuva
Juhana Linnavirta

Live the Lifen tilalle tuli Be a Pro takaisin. Vaikka ne Live the Life kysymykset oli aika yksitoikkoisia ja kamalia, niin oli ne silti parempi kuin ei mitää, joten melko sääli että ne otettiin pois.

Käyttäjän Billet kuva
Billet

"Online Team Play -pelimuodot, joista viimeinen aiotaan lisätä peliin julkaistavassa sisältöpäivityksessä." suomeksi dlc-paketti hintaan 15-20 euroa...

Käyttäjän DittoDude kuva
DittoDude

EA on vain laiska ja säälttävä. Ne ois ehtiny hyvin saada noi kaikki mutta päättivät jättää ens vuodelle jolloin ne lisätään "uusina ominaisuuksina"

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Käännetään markkinointilauseet suomeksi: Irroitimme pelistä tuttuja osia, jotka myymme teille myöhemmin.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Vaikka yhdynkin muihin kommentteihin niin totean myös, että yhtäkään näistä moodeista en edes pelaa. EASHL:ää hakattiin viimeksi kavereiden kanssa NHL 11:ssa ja se oli aivan perseestä. Be A GM tai vastaava löytyy niin saan sen mitä haluan.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Tulee varmaan DLC:nä myöhemmin tai sitten kun nhl16 tulee ulos ne on laitettu sisään "uutuuksina".

Käyttäjän PSPlatinum kuva
PSPlatinum

2 vuotta oli aikaa viel. Ostin sen PS3 version PS4 version sijaan

Nostoja