Hyvästit suorituskykyongelmille? Batman: Arkham Knightin mittava pc-päivitys saapui / Uutiset / pelaaja.fi

Hyvästit suorituskykyongelmille? Batman: Arkham Knightin mittava pc-päivitys saapui

4.09.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Hyvästit suorituskykyongelmille? Batman: Arkham Knightin mittava pc-päivitys saa

Batman: Arkham Knightin pc-version merkittäviin suorituskykyongelmiin on saatu viimeinkin helpotusta ison päivityksen muodossa.

Kesällä heikon suorituskykynsä vuoksi jopa myynnistä vedetty Batman: Arkham Knightin pc-versio on saanut päivityksen, jonka kerrotaan parantavan pelin pyörimistä useilla osa-alueilla. Päivityksen pitäisi mm. vähentää Batman: Arkham Knightin ruudunpäivityksen takkuilua ja optimoida keskus- ja videomuistin käyttöä. Lisäksi tarjolla on kattavampi valikoima grafiikka-asetuksia, joilla peliä voi sovittaa omalle silmälleen ja kokoonpanolleen sopivaksi. Julkaisija Warner Bros.:n mukaan pelin pitäisi toimia paremmin kaikilla näytönohjaimilla, kunhan näytönohjainajurit on päivitetty viimeisimpään versioon.

Työ Batman: Arkham Knightin päivitysten parissa ei kuitenkaan ole vielä päättymässä. Kehittäjien kerrotaan työstävän mm. tukea useille näytönohjaimille, lisäsisältöpaketeille sekä muille sisältöpäivityksille.

Warner Bros. ei toistaiseksi ole paljastanut, koska Batman: Arkham Knightin pc-version myyntiä aiotaan jatkaa. Steam-sivuston mukaan peli on edelleen palaamassa jakeluun kuluvan syksyn aikana.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Hieno homma, mutta palaan pelin pariin vasta kun nämä korjaustomenpiteet ovat valmiit ja peli palaa myyntiin. Tästä Metal Gearilta edes ehtisi.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Yllättävää ettei nvidia ole tullut mukaan apuun, ainakaan julkisesti. Kuitenkin näyttisten mukana jaettu peli joten hyvin kumma nähdä vieläkin jotain 90 FPS lukkoja ja antialias pelkällä on/off kytkimellä.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Yllättävää ettei nvidia ole tullut mukaan apuun, ainakaan julkisesti. Kuitenkin näyttisten mukana jaettu peli joten hyvin kumma nähdä vieläkin jotain 90 FPS lukkoja ja antialias pelkällä on/off kytkimellä.

Kyllähän Nvidia on nimenomaan ilmaissut avustavansa korjailuissa.

Käyttäjän hessu80 kuva
hessu80

No nyt rullaa, säästelin peliä tähän asti ja kannatti, on huippu peli kyllä!