Hyytävät halloween-alennukset hiipivät PlayStation Storeen / Uutiset / pelaaja.fi

Hyytävät halloween-alennukset hiipivät PlayStation Storeen

22.10.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
6
Hyytävät halloween-alennukset hiipivät PlayStation Storeen

Vuoden kauhistuttavin päivä lähestyy vakaasti, ja sen tietää myös Sony.

Vaikka halloweenia ei juuri juhlitakaan Suomen pituusasteilla, voi pimeää vuodenaikaa silti arvostaa nappaamalla PlayStation Storen uudesta alennuskampanjasta sylillisen kylmää kauhua. Verkkokaupan halloween-alennukset pudottavat useamman PlayStation 3:n, PlayStation 4:n ja Vitan kauhupelin hintaa tuntuvasti, ja tarjolla on huudatusklassikoiden ohella myös hieman perinteisempiä toimintapläjäyksiä.

Kauhutarjontaa edustavat tällä viikolla muun muassa teinikauhuhitti Until Dawn (41,97€), remasteroitu Resident Evil (12,97€) sekä zombiseikkailu Dying Light (41,97€). Vähemmän karmivan menon ystävät voivat pokata itselleen tarjouksista vaikkapa DmC Devil May Cryn (7,98€) tai Plants vs. Zombies: Garden Warfaren (14,98€), ja alekorista löytyy jos jonkinmoista mukavaa myös pikkurahalla.

Koko listan alepeleistä voi lukaista läpi täältä. Perusprosenttien ohella osa peleistä saa päälle vielä bonusalennuksen PlayStation Plus -jäsenten ostoskoreissa.

Kuten tavallista, konsolien verkkokauppojen ohella ostoksia voi tehdä myös PlayStation Storen selainversiossa.

Lähde: PlayStation Blog, VG247, DualShockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Markka1 kuva
Markka1

Tuli The Vanishing of Ethan Carter napattua tarjouksesta. Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa ainakin ekan "ceissin" jälkeen.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Ostin itse ZOMBI pelin tarjouksesta näin ensi hätään. Ehkä jotain viellä tarttuu mukaan.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Sen verran backlogia sun muuta, että taidan mieluummin odotella parempia, ns. "must buy"-alennuksia. Resident Evil remake ja Vanishing of Ethan Carter noista ainakin kiinnostaisi mutta odotellaan kunnes on pakko ostaa jostain -50% alesta. Hieman myös Zombi kiinnostaisi mutta sekin sellainen teos, että en tiedä milloin siihen jaksaisi tarttua, kun kuitenkin on laadukkaampaakin kamaa jonossa.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Resident Evil: Revelations 1 ja 2 tuli molemmat poimittua, on kehuttu että meille old school RE faneille pitäisi olla mieleen niin pitäähän se ottaa selvää itsekkin

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ps3:lla saa todella halvalla pelejä, muttei ole mitään mitä en omistaisi tai jonka välttämättä haluan juuri nyt (alessa). Ps4:llä on muutama, mutta ne on hitusen liian kalliita vieläkin alen kanssa, kun ei nyt ole paljoakaan rahaa käytettävissä. Muutama halpakin löytyy, mutten nyt jaksa kuitenkaan ehkä. Katsotaan nyt.

Käyttäjän Rätsetti kuva
Rätsetti

Everybody’s Gone to the Rapture tuli napattua, peli on vaikuttanut alusta lähtien mielenkiintoiselle. Ei pitäisi pituudellakaan olla pilattu, juuri sopivaa viihdettä siis.

Nostoja