I Am Alive saapuu alkuvuonna / Uutiset / pelaaja.fi

I Am Alive saapuu alkuvuonna

21.01.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
26

Ubisoft on paljastanut julkaisevansa katastrofipeli, I Am Aliven, tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. I Am Alive siis saapuu kauppoihin maaliskuun loppuun mennessä. Tieto tulee yllätyksenä, sillä toistaiseksi I Am Alivesta ei ole näytetty yleisölle tai lehdistölle käytännössä mitään.

Ubisoft kertoi Hawxin saapuvan maaliskuussa. Call of Juarezin jatko-osan, Bound in Bloodin, kerrottiin ilmestyvän kuluvan vuoden toisella neljänneksellä.

Lähde: CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Saa nähdä onko peli ostamisen arvoinen, minulla ei mitään suuria odotuksia sitä kohtaan ole.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mitä ? Yksi traileri on tullut ja nyt jo ulos ? Toivottavasti he vain haluavat olla salaperäisiä ja olla paljastamatta mitään eikä vaan yritä saada ulos mahdollisimman pian sillä idea tuntuu hauskalta.

Käyttäjän NordicGamer kuva
NordicGamer

Mille kosoleille peli julkaistaan?

Käyttäjän NordicGamer kuva
NordicGamer

'Konsoleille'

Käyttäjän kAmui kuva
kAmui

Tämä on kyllä hyvä kun julkaisupäivä kerrotaan näin lähellä julkaisua. Ei tule sitten sellaista vuoden parin raastavaa odottelua. Tosin lisää tietoa tästä olisi kiva saada, kun paha yhden CGI trailerin perusteella peliä ostaa.

Käyttäjän Lavaeolus kuva
Lavaeolus

Ei keretty päästä edes vitsailemaan pelin nimestä otsikoissa damnit ;P

Vaikea sanoa kiinnostaako vaiko ei kun ei ole oikein mitään nähnytkään..yhen vesipullotrailerin..miksiköhän tulee mieleen muuten Disaster Day of Crisis kokoajan tästä e_e

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Lievästi sanottuna tämä oli shokki. Pelin E3 traileri oli todella siisti, ja peli vaikutti todella omaperäiseltä. Itse odotin ehkä aikaisintaa 2009 loppuun, todennäköisesti vuodelle 2010, mutta käyhän se näinkin :D .

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

partyy timee

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Traileri vaikutti ainenkin tosi hyvältä silloin,toivottavasti saisi pian nähdä pelikuvaakin tai edes hieman valotusta mitä pelissä tehdään tai mikä on homman nimi.

Käyttäjän Monsteri kuva
Monsteri

Viime vuoden traileri oli hieno ja aika ylläri, että jo nyt tulee.