I Am Aliven julkaisulle tukea ilmaisesta apusovelluksesta / Uutiset / pelaaja.fi

I Am Aliven julkaisulle tukea ilmaisesta apusovelluksesta

7.03.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Vuosien odottelun ja ihmettelyn jälkeen I Am Alive saapuu tänään ladattavaksi Xbox Live Arcadeen. 1200 Microsoft-pisteen hintainen selviytymisseikkailu pudottaa pelaajat keskelle hankalia olosuhteita, joissa selviytyminen vaatii esimerkiksi kepeää pohdiskelua.

Apua voi kuitenkin tarjota myös uusi iOS-sovellus.

Ubisoftin julkaisema virallinen I Am Alive Companion -aplikaatio on saatavilla nyt ilmaiseksi Applen App Storesta. Sovellus tarjoaa muun muassa silmäiltäväksi vinkeillä kyllästetyn pelimaailman kartan sekä statistiikkaa erilaisista tavaroista ja pelin saavutuksista.

Bonuksena mukaan on ahdettu selattavaksi myös paljon videoita ja kuvia, joiden lisäksi pelin virallinen ääniraita on kuunneltavissa. Sovelluksella pystyy myös luomaan omia I Am Alive -teemaan sopivia valokuvia.

I Am Alive on viimeinen Xbox Live Arcaden House Party -kamppanjaan lukeutuva peli. Mikäli sen sekä kamppanjan kolme muuta peliä ostaa ennen kuluvan kuun 15. päivää, saa asiakas kaupan päälle 800 Microsoft-pistettä.

Lisätietoja House Party -kamppanjasta voi lukea vanhemmasta uutisesta.

I Am Alive on määrä julkaista myös PlayStation Networkissa vielä kevään aikana.

Lähde: Apple

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän UberJonez kuva
UberJonez

Se että multiplattarit saattavat saada exclusiivia sisältöä eri alustoille niin tämä on jo kaiken huippu. Sovellus jonka saa vain iOS:lle? Siis mitä ihmettä nyt! Mihin unohtuivat loput kuten Windows Phone ja Android? Luulisi että MS olisi tullut vastaan oman alustansa kanssa kun peli kummiskin tulee Xboxille.

Käyttäjän huupper kuva
huupper

Yhdyn UberJonezin viestiin. Kaiken lisäksi "tämä sovellus ei ole yhteensopiva Touchisi kanssa."

Nostoja