I'd buy that for a dollar! Virallinen RoboCop-peli saapuu jakamaan oikeutta konsoleilla ja pc:llä / Uutiset / pelaaja.fi

I'd buy that for a dollar! Virallinen RoboCop-peli saapuu jakamaan oikeutta konsoleilla ja pc:llä

6.07.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6
I'd buy that for a dollar! Virallinen RoboCop-peli saapuu jakamaan oikeutta konsoleilla ja pc:llä

Vanha kunnon RoboCop palaa jakamaan oikeutta vanhaan Detroitiin videopelimuodossa. Ranskalaisjulkaisija Nacon on paljastanut julkaisevansa RoboCop: Rogue City -pelin pc:lle ja toistaiseksi määrittelemättömille konsoleille vuoden 2023 aikana.

Tulevasta pelistä julkaistiin lyhyt kiusoitteluvideo, mutta yksityiskohdat ovat vielä niukassa. Virallisen tiedotteen mukaan kyseessä on ensimmäisen persoonan toimintapeli, jossa pelaajilla on vapaus toteuuttaa RoboCopin päädirektiivejä haluamallaan tavalla. Luonnollisesti pelissä päästään myös räiskimään Auto 9 -pistoolilla sekä hyödyntämään robopoliisin voimia.

RoboCop: Rogue Cityn kehityksestä vastaa muun muassa Rambo: The Video Gamesta ja astetta tuoreemmin Terminator: Resistancesta tuttu puolalaispelistudio Teyon.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

"I'd buy that for a dollar!" Osuva lainaus, niin minäkin - enkä yhtään enempää. Jotenkin heti otsikon luettuani ajattelin että Teyon varmaan tekemässä ja kappas kappas, niin onkin.

Olen kyllä kuullut että Teyon teki Terminaattorista ihan OK pelin, mutta Rambo oli täyttä ripulia, joten luotto on hataralla. Toivon parasta, mutta odotan pahinta.

Robocop on hahmona niin tönkkö että pelissä varmaan kävellään melko hitaasti, ellei sitten Robocop 3:n jetpackiä lisätä peliin. Vuonna 2003 julkaistu Robocop-peli ei myöskään ollut kovin hyvä.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Uusimpaan elokuvaan käyttivät päälle 100 miljoonaa dollaria, pelin tekemisestä varmaan maksettiin Teyonille se yksi dollari >_>

EDIT: ja se elokuva oli alkuperäiseen verrattuna ihan roskaa. Katsoin vasta kummatkin, huh huh. Omena tippunut kauas puusta.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Rambo: the videogame on ehkä yksi pahamaineisimmista mutta kehittäjä näyttää alkaneen pyrkimään pois shovelwarekaivoksilta

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Jos Teyon tekee pelin yhtä hyvin alkuperäismateriaalia kunnioittaen kuin Terminaattorin, niin kyseessä lienee paljon viimeisintä Robocop elokuvaa uskollisempi tuotos. Rajoitteena lienee tietenkin kengännauhabudjetti ja ehkäpä myös kokemattomuus. Terminator Resistance ei välttämättä ole täydellinen, mutta se on parempi yritys kuin suurin osa Terminator-peleistä, ehkä jopa parhain.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Onpas tämä studio keskittynyt näihin kasarin klassikoleffoihin. Rambo oli kuraa kaikesta päätellen, mutta Terminator Resistancesta olen kuullut paljonkin hyvää. Mielenkiintoinen aihe peliksi, vaikka todennäköisesti fps, mutta jos toimii ja on uskollinen ekan leffan menolle, kuten voisi studion Terminatorista päätellä, niin tästä voisi jopa tulla jotakin.

Käyttäjän JussiJii kuva
JussiJii
Lainaus Brutal1ty

Robocop on hahmona niin tönkkö että pelissä varmaan kävellään melko hitaasti, ellei sitten Robocop 3:n jetpackiä lisätä peliin. [url="https://www.youtube.com/watch?v=rY0M_WgR4bA"]Vuonna 2003 julkaistu Robocop-peli[/url] ei myöskään ollut kovin hyvä.

Hassu juttu, mulla tuli mieleen ihan sama asia tuosta hahmon etenemisnopeudesta. Kellään tämän päivän pelaajalla riitä kärsivällisyys jos kävelynopeus kunnioittaa elokuvaa.

Nostoja