Idols-wannabet, korvat hörölle / Uutiset / pelaaja.fi

Idols-wannabet, korvat hörölle

22.02.2007 // Kirjoittanut: Riot
10

Supersuosittu SingStar jatkuu PlayStation 2:lla ainakin vuoteen 2008 asti, mutta sarja ottaa varsinaisen edistysaskeleen SingStarin PlayStation 3 -versiolla, joka julkaistaan kesäkuussa.

On vaikea nähdä, miten SingStar olisi parempi tehokkaammalla konsolilla, mutta sarjan tuottajaguru Paulina Bozek on paljastanut tukun uudistuksia, jotka tekevät PS3-versiosta varteenotettavan.

My SingStar
singstore_browsing-pop.jpg

Yhteisöominaisuudet ovat isossa roolissa. PlayStation 3:een USB-kaapelilla liitettävällä EyeToy-kameralla voi napsia videota ja valokuvia omista laulusuorituksistaan, jotka voi jakaa netissä muille SingStar-laulajille ja kavereilleen. My SingStar -palvelun kautta nettiin voi siirtää joko pelkän äänityksen omasta laulustaan, videon, valokuvia ja myös pistesaavutuksensa maailmanlaajuista vertailua varten. Sony lupaa myös netissä käytäviä laulukilpailuja.

PS3-versio sisältää SingStore-nettikaupan, josta voi ladata lähes kaikki tähän asti julkaistut SingStar-biisit, joita on yli 350. Biiseistä pitää tietenkin maksaa. Alustavien tietojen mukaan kotimaisia biisejä olisi ladattavissa heti kesän jälkeen.

singstore_pick-a-category.jpg

Bozek paljasti myös varsin mielenkiintoisen tiedon. SingStorea tullaan aluksi päivittämään viikottain uusilla biiseillä, mutta hyvin pian pelin julkaisun jälkeen tarkoituksena on julkaista uusimmat singlet samanaikaisesti nettikaupassa ja perinteisissä kaupoissa.

my-media-gallery_browsing-snap-shots.jpg

SingStoresta voi myös ladata uusia skinejä, joilla voi muokata käyttöliittymän mieleisensä näköiseksi.

PS3:n SingStar-pelilevylle pakataan kuitenkin perinteiseen tapaan parikymmentä uutta biisiä, joten pelkästään nettikauppaan homma ei nojaa. Mukana on biisejä muun muassa seuraavilta artisteilta: Scissor Sisters, U2, Britney Spears, Gorillaz, Gwen Stefani ja Razorlight.

PS3-versiota varten julkaistaan uudet Bluetoothin kautta toimivat langattomat mikrofonit, jotka kuitenkin ilmestyvät myyntiin vasta pelin julkaisun jälkeen. Näin ollen voisi olettaa, että nykyiset SingStar-mikrofonit toimivat tulevan PS3:n SingStarin kanssa.

my-singstar-online_browse-your-media.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kenen pelejä pelaat sen lauluja laulat? ;P

-Karibu

Käyttäjän ruler kuva
ruler

Heh, meniskö toi sit idols tapauksessa;

Kenen lauluja laulat, sen kauraa suussas jauhat?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvältä vaikuttaa...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

SingStar 80's on aika kova

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Nykyiset mikrofonit kyllä toimii;)

Käyttäjän Tuulisti kuva
Tuulisti

Höh, kyllä muutkin kun Idoli-wannabeet tykkäät singstaarista: ainakin suihkusopraanot ja kerrostalonaapuruston kauhut. ;)

Olen erityisen kiinnostunut mahdollisuudesta ladata omia suosikkibiisejä, sillä kaikilla tähänastisilla kiekoilla on tietenkin ollut myös sellaisia kappaleita, joita en viitsi laulaa. Jos kappaleet kuitenkin maksavat esim. 5 euroa kipale, täytyy kyllä aika tarkkaan miettiä, kuinka paljon sitä oikeasti haluaakaan laulaa.

Käyttäjän ColdFire kuva
ColdFire

Kunhan hintapolitiikka pysyy realistisena, niin tulee hommattua bileiltoja varten.

Käyttäjän Palapeli kuva
Palapeli

nyt löytyi khyll juttu minkä takia ps3nenki pitää hommata :D SingStarit on ihan huippuja ! varsinki ison kaveri porukan kanssa viikonloppuisin :D

Käyttäjän Riot kuva
Riot

Hinnoitteluhan tulee ratkaisemaan todella paljon. Uskoisin, että itse peli tulee maksamaan PS3:n pelien minimin, jotta lätty siirtyisi koteihin. Tietenkin pitäisi saada sitä 700 euron PS3:a ensin koteihin.

Muistaakseni Sonylta on sanoittu, että hinnoittelu olisi iTunesin tasolla...eli dollarin biisi? J0takin sellaista. Joku 2-3 euroa olisi aika fantastinen hinta, mutta biisejä saa kyllä pukata aika paljon tuohon hintaan, jotta taloon tulee rahaa.

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

Money, money money... -kappale ABBA:lta olisi kova! (*huom en vihjaa mitään!! ;-)

Mutta iTunes politiikalla uusien hittien lautaus nousee varmasti hyvin suosituksi. Rehellisenä iTunes-storen käyttäjänä (say no to warez) voin sanoa että homma on helppoa ja omat suosikit saa vaivatta. PS2-singstarien julkaisuissa kaikki anonyymit nerot kommentoivat sangen *kiinnostavasti* "joo huonoa musaa ei kiinnosta"

Mutta tällä kertaa tuota kommenttia ei ole tullut. Vihdoinkin kaikille omaa musaa. (Kunhan vaan lataus palvelu olisi monipuolinen =/ )

Tämä vissiin tarkoittaa että Singstaareja ei tule PS3:lle enempää? Ja kun kerta tätä versiota voi päivittää jatkuvasti, niin ei tarvikkaan. Kunhan jaksavat päivittää vielä vuonna 2011...