Ihmetteletkö sadan dollarin hintaisia Minecraft: Story Mode -episodeja? Tekijät paljastivat syyn huimaan hintamuutokseen

Telltale Gamesin Minecraft: Story Moden järkyttävien Xbox 360 -hintojen syyt paljastuivat.

18.6.2019 09:55

Lakkautetun Telltale Gamesin pelien poistuessa verkon syövereistä Minecraft: Story Moden Xbox 360 -version yksittäiset episodit ovat ilmaantuneet Microsoftin kauppapaikalle järkyttävään 99,99 dollarin hintaan – mutta syystä.

Tekijät kertovat pelin Facebook-sivuilla, että episodit on tuotu Microsoftin kauppapaikalle takaisin myyntiin, sillä se on ainoa keino, jolla pelin jo omistavat voivat ladata pelin vielä itselleen Xbox 360:lle ennen kuin se poistetaan kokonaan myynnistä 25. kesäkuuta.

Yksittäisiä episodeja ei siis ole tarkoitettu ostettavaksi, vaan räikeä hinnankorotus on tehty varta vasten estääkseen pelaajia ostamasta yksittäisiä jaksoja. Listahinta on kuitenkin oikea, joten käyttäjiltä veloitetaan tililtä 99,99 dollaria oston yhteydessä.

Mojang ilmoitti viime kuussa, että Minecraft: Story Modea ei enää tueta kesäkuun 25. päivä jälkeen, minkä vuoksi pelin myynnit on lopetettu. Pelin jo ostaneilla onkin tuohon päivämäärään mennessä aikaa lunastaa episodit koneilleen, jos he haluavat pelata peliä vielä jatkossa.

Lähde: Minecraft: Story Mode (Facebook)

Lisää luettavaa