Jälleen yksi takavuosien peli on saanut uuden digitaalisen elämän GOG-kauppapaikan puolella. Viimeisin tällainen tapaus on Mortal Kombat 4, jonka pc-versio on hankittavissa latauskuosissa 5,49 euron hintaan.

Mortal Kombat 4 oli kolikkopelihalleihin vuonna 1997 saapuessaan sarjansa ensimmäinen kolmiulotteinen osa. Sen myötä se jätti konsolipuolellakin Mega Driven ja Super Nintendon taakseen ja siirsi mätkintänsä Nintendo 64:lle ja PlayStationille. Dreamcastilla nähtiin ajan myötä vielä päivitety Mortal Kombat Gold -versio, josta pc- ja muiden konsolikäännösten tavoin oli pääkehittäjä Midwayn sijaan vastuussa brittikehittäjä Eurocom.

Mortal Kombat 4 saattoikin pelisarjan uuteen aikaan, sillä pelattavuuden kannalta kaksiulotteisille juurille palattiin uudemman kerran kunnolla vasta vuoden 2011 Mortal Kombatissa. Aivan yhtä positiivista mainetta se ei koskaan onnistunut kuitenkaan rakentamaan kuin edeltäjänsä. Onneksi merkit ovat näyttäneetkin siltä, että mahdollinen remasterointipaketti alkuperäisestä trilogiasta tekisi ehkä sekin matkaa kauppoihin.

Lähde: GOG

Lisää luettavaa