Ilmainen Dragon Age: Inquisition -laajennus odottaa pelaajia ensi viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmainen Dragon Age: Inquisition -laajennus odottaa pelaajia ensi viikolla

1.05.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Dragon Age: Inquisition on saamassa ensi viikolla uuden laajennuksen. Tiistaista 5.5. alkaen niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle kuin pc:llekin hivuttautumisen aloittaa Dragonslayeriksi kutsuttu lisäri, jonka lataaminen tulee olemaan itse kullekin ilmaista.

Sisältönsä osalta Dragonslayer tulee keskittymään Inquisitionin moninpeliin. Laajennus lisää pelin verkkopuoleen niin kolme uutta hahmoa (Avvar-soturi Skywatcherin, Isabelan ja Zither-virtuooson) kuin myös uuden Ferelden Castle -kartan. Uudessa lokaatiossa odotettavissa on muun muassa lohikäärmetoimintaa.

Lisätietoja Dragonslayerista saadaan tiistaina kello 20.00 Suomen aikaan BioWaren Twitch-lähetyksessä. Sitä pääsee katsastamaan tästä.

Xbox Onella ja pc:llä viime kuussa tavattu Jaws of Hakkon -laajennus on myös pian saavuttamassa niin PlayStation 4:n, 3:n kuin Xbox 360:nkin. Noin 15 euron hintainen lisäri aloittaa vipellyksen kyseisille alustoille 26. toukokuuta.

Päivitys kello 23.40: Dragonslayerin julkistuksen ohella BioWare on nyt myös vahvistanut, että Dragon Age: Inquisitionin The Balck Emporium -päivitys rantautuu peliin myös 5. toukokuuta. Päivitys esittelee peliin erikoiskaupan täynnä uusia esineitä ja tarjoaa myös mahdollisuuden muuntaa päähenkilönsä ulkoasua. Dragon Age: Origins- ja Dragon Age II -pelaajat voivat samalla avata Skyholdiin kaksi uutta valtaistuinta.

Lähde: Dragon Age (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Gimble kuva
Gimble

Lohikäärme moninpeliin? Kuullostaa hyvältä. :)

Käyttäjän Norsukampa kuva
Norsukampa

Thumbnailina toiminut uutiskuva antoi vahvat Jade Empire-vibat (Biowaren paras peli IMO) mutta taisin toivoa liikoja...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä peli kiinnostaisi muuten mutta kun ei jaksaisi taas pelejä, joiden "tekeminen" on sitä turhaa jauhamista oikeiden tehtävien sijaan. Eikä sekään auta että ostin Dragon Age: Originsin Ultimate Editionin sekä II:n ja en ole jaksanut edes kehuttua ensimmäistä osaa pelata vielä läpi kun se taistelu on niin tylsää ja tehotonta. Juoni nyt jollain tapaa kiinnostaa mutta eipä sekään ole vielä mukaansa tempaissut kuten toivoin.

Ehkä jätän tuon Inquisitionin sellaiseen hetkeen kun on saanut ostettua & pelattua Witcher 3:n, Bloodbornen, Arkham Knightin ja Metal Gear Solid V:n. Vaikkakin sieltä on kyllä muutakin kamaa tulossa että voi olla että jää koko lohikäärmeaika-sarja meikäläisen osalta pelaamatta. Ei vain (ykkönen) inspaa vaikka yrittää innostua.

Nostoja