Ilmainen Halo Online vie räiskintäsarjaa kokeilemaan uusia vesiä / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmainen Halo Online vie räiskintäsarjaa kokeilemaan uusia vesiä

26.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

343 Industries on tekemässä hieman uusia kokeiluja Halo-sarjansa kanssa. Yhteistyönä Saber Interactiven ja Innova Systemsin kanssa se on julkistanut pc:lle ilmaiseksi pelattavan Halo Onlinen, jonka suljettu beetatesti käynnistyy Venäjällä keväällä.

Halowaypoint-sivustolta löytyvän pienen tietopaketin perusteella Halo Online hyödyntää muokattua versiota Halo 3:n pelimoottorista ollen näin ollen optimoitu toimimaan sulavasti myös heikoimmilla pc-koneilla. Peli ei tule sisältämään minkäänlaista kampanjaa, vaan sen sijaan se keskittyy Spartan-sotilaiten harjoituksiksi naamioituun moninpeluuseen.

Virallisti julkaisuajankohtaa 343 ei ole vielä pelille suostunut antamaan. Se ei ole myöskään vielä varmaa, tullaanko peliä koskaan saamaan länteen, sillä sitä on ensisijaisesti suunniteltu nimenomaan juuri Venäjän markkinoita varten.

Minkäänlaisia suunnitelmia Xbox One -version suhteen 343 Industriesilla ei ole.

Lähde: Halowaypoint

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän tootsi666 kuva
tootsi666

Kaiken perusteella tämä on Halo 4:n paskat puolet+P2W paskaa. Hetken aikaa kerkesin jo innostua, kun Halo on tulossa PC:lle (ehkä joskus jopa länteenkin), mutta ei niin ei. F2P-malli olisi ollut kohtuu helppo saada toimimaan ihan pelkkiä skinejä (ase/armor) myymällä, mutta tietenkin sitä pitää myydä aseita ja erilaisia stat-boosteja. Menen nyt itkemään rikkinäisen Halo-kokoelmani moninpeliin sarjan kohtaloa.

Käyttäjän Artefact kuva
Artefact

343i... What are you doing??

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaha, aiemmat kommentoijat eivät lämpeä idealle. Itse ajattelin heti että ei tuo varmaan huono juttu ole. Itse tykästyin Halo 4:n moninpeliin vaikka en sitä muiden pelien ja Halo-kavereiden puuttumisen vuoksi hirveästi pelannutkaan. Mielestäni siinä ei erityisiä vikoja ollut ja se oli tosi hauskaa mutta kokemukset aiempien Halojen nettipelistä ovat lähinnä Reachista sekä pienestä kokeilusta Halo 3:ssa. Pelejä pelasin järjestyksessä Reach, 3, 4. Ilmeisesti porukka pitää MP:n parhausjärjestyksenä (noista kolmesta) joko 3, Reach, 4 tai Reach, 3, 4. Vai?

Lainaus käyttäjältä tootsi666

-- tietenkin sitä pitää myydä aseita ja erilaisia stat-boosteja.

Spekuloitko vai oliko lähdelinkissä jotain tällaista vai kenties sinulla jotain ekstratietoa asian suhteen?

Käyttäjän Billet kuva
Billet
Lainaus käyttäjältä Artefact

343i... What are you doing??

Rahat pois venäläisiltä...

Käyttäjän tootsi666 kuva
tootsi666
Lainaus käyttäjältä zappah

Spekuloitko vai oliko lähdelinkissä jotain tällaista vai kenties sinulla jotain ekstratietoa asian suhteen?

Venäläisellä uutissivustolla oli. Tietenkin mahdollista, että tajuavat typeryytensä ennen pelin (länsi)julkaisua.

Sprint on näköjään tässäkin oletuskontrollien perusteella. Ehkä ne joskus tajuaa, miten sprint rikkoo areena shootterit.

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Voisihan tuota testata kun ilmainen on.

Nostoja