Resident Evil 2:n uusioversio saapuu kauppoihin perjantaina ja ensimmäisen arviovyöryn perusteella kyseessä ei ole sellaisenaan mikään ihan surkea tapaus. Japanilaisessa verkkolähetyksessään Capcom on kuitenkin vahvistanut, että pelin julkaisun jälkeen siihen on tarkoitus tuoda ilmaiseksi vielä yksi uusi pelitila .

Ylimääräinen pelitila on The Ghost Survivors ja se tarjoaa vaihtoehtoisen pätkän tarinaa peliin keskittyen ajan myötä kolmeen sivuhahmoon: asemyyjä Robert Kendoon, Raccoon Cityn pormestarin tyttäreen ja Umbrellan salaiseen palveluun kuuluvaan mysteerihenkilöön. SIliconeran käännöksen mukaan odotettavissa on jonkinlaisia satunnaiselementtejä ja uusia vihollisia. Jonkinlainen varustekauppa on myös luvassa, eikä sen pitäisi koostua edes mikromaksuista.

Maaliskuussa ilmaiseksi kaikille Resident Evil 2 -pelaajille tarjotaan lisäksi uusia ylimääräisiä ulkoasuja pelin sankareille Leonille ja Clairelle. Ne ovat ’98 Leon ja ’98 Claire, jotka on tehty kaikessa kulmikkuudessaan muistuttamaan enemmän alkuperäisen Resident Evil 2:n sankareita.

Lähde: Resident Evil (Twitter)Siliconera

Lisää luettavaa