Ilmainen lisäsisältö vauhdittaa PS4-autopeli Driveclubin matkaa

Sony on paljastanut lisäsisältösuunnitelmiaan Driveclubin varalle. Tarkoituksena on, että peli laajenee niin ilmaisella kuin maksullisellakin sisällöllä.

13.9.2014 10:32

Ensi kuussa kauppoihin saapuva PlayStation 4 -autopeli Driveclub on saamassa tasaista tahtia lisäsisältöä aina ensi vuoteen asti. Julkaisija Sony on vahvistanut, että se on aikeissa aloittaa pelin laajentamisen jo lokakuussa ja jatkavansa toimenpidettä ainakin yli ensi kesäkuun.

Suunnitelmissa Sonylla on, että Driveclub laajenisi vielä ainakin niin uusilla autoilla, radoilla kuin kisoillakin. Suurinta osaa kyseisestä lisäsisällöstä tullaan luonnollisesti jakamaan maksua vastaan, mutta myös ilmaista sisältöä on peliin kuitenkin lisäksi myös suunnitteilla. Odotettavissa peliin on ainakin yksitoista ilmaista lisärataa ja yhdeksän ilmaista lisäautoa.

Maksullisesta lisäsisällöstä kiinnostuneille Sony on tuomassa myyntiin peliä varten 25 euroa kustantavan Driveclub-kausikortin. Sonyn mukaan kausikortin hankkimalla pelin lisäsisältöön pääsee käsiksi noin 50 euroa tavanomaista halvemmalla.

Ohessa kuva Sonyn Driveclubia koskevista lisäsisältösuunnitelmista. Kuvaa klikkaamalla saat sen suuremmaksi.

Driveclub julkaistaan lokakuun 8. päivä. Pelin on kehittänyt MotorStormista tuttu Evolution Studios.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa