Ilmainen Magic: The Gathering -peli havittelee konsoli-, pc- ja iPad-pelaajien sydämiä

Ilmaiseksi pelattava Magic: The Gathering -peli Magic Duels on matkaamassa konsoleille, pc:lle ja iPadeille asti vielä tänä vuonna.

5.3.2015 17:15

Wizards of the Coast on tuonut julki seuraajan Magic: Duels of the Planeswalkers -sarjalleen. Tämän vuoden puolella niin Xbox Onella, Steamissa, iPadeilla kuin PlayStation 4:lläkin debyyttinsä tekee Magic Duels: Origins.

Duels of the Planeswalkers -sarjasta poiketen Magic Duels tulee olemaan ilmaiseksi pelattavissa oleva peli, joskin edelleen sekä yksin- että moninpelitiloilla varustettuna. Yksinäisille tarjolla on esimerkiksi erilaisia haasteita sekä käytännössä loputtomilla tekoälyvastuksilla varustettu soolotila, kun taas moninpelipuolella virtuaalisia kortteja päästään lätkimään tällä kertaa perinteisten yhteenottojen ohella myös esimerkiksi fanien kaipaamassa Two-Headed Giant -tilassa.

Ilmaisuudesta huolimatta kaiken Magic Duels: Originsin sisällön pitäisi olla pelaamalla hankittavissa. Lisää sisältöä peliin pitäisi tulla jatkuvalla syötöllä myös uusilla päivityksillä. Mitä tulee vuorostaan omien pakkojen tekoon liittyviin työkaluihin, pitäisi niiden olla paremmassa kuosissa kuin Duels of the Planeswalkersissa.

Xboxilla, Steamissa ja iPadeilla Magic Duels: Origins on tarkoitus tavata heinäkuussa. PlayStation 4 -version julkaisua saadaan sen sijaan odottaa hieman pidempään.

Lähde: Wizards of the Coast

Lisää luettavaa