Ilmainen massiiviräiskintä PlanetSide 2 saavuttamassa viimein PS4:n / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmainen massiiviräiskintä PlanetSide 2 saavuttamassa viimein PS4:n

3.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

PlayStation 4 on viimein kuluvan kuun aikana saamassa oman versionsa massiiviräiskintä PlanetSide 2:sta. Kesäkuun 23. päivän koittaessa peli on virallisesti kaikkien PS4-pelaajien ladattavissa ilmaiseksi, eikä edes PlayStation Plus -jäsenyyttä sen peluuseen vaadita.

PlanetSide 2:n julkaisu tapahtuu pelin noin neljän kuukauden beetatestailun jälkeen. Pelin kehitysohjaaja Andy Sites lupailee, että räiskintää on pyritty kovasti mukauttamaan PlayStation 4:ää varten, minkä ohella mukaan luvataan hieman myös uniikkeja ominaisuuksia. Luonnollisesti lisää sisältöä ja parannuksia on myöhemmin myös luvassa jatkuvien päivityksien muodossa.

PlayStation 4:lle saapuessaan PlanetSide 2 lähentelee jo kolmen vuoden ikää. Pc:llä peliä on pelattu jo vuoden 2012 marraskuusta lähtien. Tässä ajassa se onkin ehtinyt muun muassa pääsemään jo Guinnessin ennätysten kirjaan.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Tässä on yksi syy miksi PS4 kannattaa hankkia jos peli pc ei ole vaihtoehto.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Mullapa onkin hyvät synttärit, kun on ohjelmaa kavereiden kanssa ja tulee uusi Batman ja tämä. :D

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Onko planetside 2 oikea teamwork peli vai semmoinen missä kaikki voivat suorittaa kaikki pää-ja sivutehtävät?
En ole jotenkin jaksanut alkaa pelamaan vaikka onkin kiinostanut.

Käyttäjän Core kuva
Core
Lainaus käyttäjältä rautahuilu

Onko planetside 2 oikea teamwork peli vai semmoinen missä kaikki voivat suorittaa kaikki pää-ja sivutehtävät?
En ole jotenkin jaksanut alkaa pelamaan vaikka onkin kiinostanut.

Varsinaisia pää- ja sivutehtäviä ei oikeastaan ole. Peli pyörii massiivisen alueen hallinan ympärillä. Eri baseja ja outposteja yms vallattaessa on toki joitain "tehtäviä", kuten voi tuhota generaattoria tai spawn control unittia, mutta kuka tahansa voi käytännössä tehdä noita, ehkä pienin varauksin (generaattori kestää melkoisesti kurmotusta, eli jos ei ole sopivia räjähteitä tarpeeksi niin lyhyeksi jää).

Eli kyllä sikäli kuka tahansa voi tehdä noita juttuja, mutta toki tietyt roolit on (tai loadoutit) auttaa joissain jutuissa.

Suosittelen kyllä Planetsidea, vaikka ei ookaan kun PC:llä tullu pelattua. On muuten hieman fiilistä kun on osa jotain 30-40 miehen operaatiota, jotka toimivat squadeissa ja platooneissa organisoidusti. Itse pistin pystyyn PC:llä Miller-servun New Conglomerate-factionin kärkioutfitteja ja vaikka en sikäli olekaan ollut enää mukana paljon sen pystyttämisen jälkeen, niin tulee kyllä hyvä mieli kun katsoo kun äijät organisoi noita massiivisia juttuja ja tiimityö toimii.

Käyttäjän Nikotiini kuva
Nikotiini

Kiinnostaisi kyllä kunnon tiimipelit, mutta ei tästä taida sitä löytyä. Taitaa mennä vähän Battlefieldin tyyliin, että se on mahdollista, mutta todellisuudessa se ei toteudu koskaan. Pienemmissä peleissä se toki toimii klaanin kanssa, mutta isommissa peleissä aika vaikeaa. Taitaa ainuat massiiviset oikeasti toimivat tiimipelit olla Arma ja Project Reality (standalone Battlefield 2 modi). Armaa en o pelannu, mutta PR:ässä käskyt tulee komentajalta ja squad leaderia totellaan. Logistiikkasquadi toimittaa joukot ja varusteet kentälle, ilmatukisquadi avustaa maajoukkoja erittäin varovaisesti, kuten tekee tankkisquadikin. Inffisquadit vetää squad leadereiden ja komentajan ohjeiden mukaan. Yksinsuorittajat lentää servulta ulos ja mikki yleensä pakollinen. Ei kovin paljon lähemmäs oikeaa sotaa pääse.