Ilmainen Path of Exile -toimintaroolipeli sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmainen Path of Exile -toimintaroolipeli sai julkaisupäivän

6.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Jälleen yksi ilmaispeli on pääsemässä testauksesta tositoimiin. Kuluvan vuoden alussa avoimeen beetavaiheeseen polkaissut toimintaroolipeli Path of Exile on yltänyt nyt siihen pisteeseen, että kehittäjä Grinding Gear Games lupaa julkaista pelin 1.0-version lokakuun 23. päivä.

Siirto "valmiiksi" tuotteeksi tarkoittaa pelaajien kannalta erityisesti sitä, että peli saa jälleen joukon erilaista uutta sisältöä. Mukana nähdään Shacknews-sivuston saamien tietojen mukaan niin kuusi uutta aluetta, uusia pomotaisteluita, lisää kykyjalokiviä kuin myös tuore Scion-hahmoluokka.

Scion on tarkoitettu kovemmille konkareille. Hahmo sijoitetaan uuden seikkailun alkaessa pelin varsin Final Fantasy X -henkisen kykypuun keskusalueelle, minkä myötä pelaajat joutunevat hieman laajemmin miettimään, miten he haluavat sankariaan kehitellä.

Scioniin käsiksi päästäkseen peli onkin pelattava jo etukäteen ainakin kertaalleen loppuun asti. Hahmon voi nähdä toiminnassa pelin julkaisutrailerissa.

Luonnollisesti Path of Exilen kehitys ei ole loppumassa myöskään vielä tähän. Aikaisemmin tänä vuonna kehittäjät muun muassa ilmaisivat, kuinka he haluavat tuoda peliin uutta sisältöä vielä vuosien ajan.

Lähde: Path of Exile (kotisivu), Shacknews

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock

Niille jotka eivät jo tiedä, tämä kyseinen peli on paljon parempaa viihdettä kuin muuan ison firman 10 vuotta kestäneen kehitystyön tulos. :)

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Oskulock

Niille jotka eivät jo tiedä, tämä kyseinen peli on paljon parempaa viihdettä kuin muuan ison firman 10 vuotta kestäneen kehitystyön tulos.

ei nyt liioitella sentäs :)

Käyttäjän Teppo-Man kuva
Teppo-Man

Betassa oli ainakin ihan järkyttävän hidas tempoinen tuo mättö. Saa sitten nähdä

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7
Lainaus käyttäjältä Oskulock

Niille jotka eivät jo tiedä, tämä kyseinen peli on paljon parempaa viihdettä kuin muuan ison firman 10 vuotta kestäneen kehitystyön tulos.

Samaa mieltä, tämän lisäksi pyörii vielä ainakin allekirjoittaneen koneella paremmin mitä tuo ison firman tuotos tai muuan soihtupeli2.