Ilmainen Pokémon-peli tuodaan Android- ja iOS-laitteille / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmainen Pokémon-peli tuodaan Android- ja iOS-laitteille

29.06.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

3DS-käsikonsoleilla viime helmikuussa debytoinut Pokémon Shuffle saadaan seuraavaksi kännyköille ja tableteille. Nintendon pelistä julkaisema tuore traileri vahvistaa, että niin sekä Android- että iOS-laitteen omistajat voivat aloittaa pelailut vielä kuluvan vuoden aikana.

Uusilla alustoilla peliä kutsutaan Pokémon Shuffle Mobileksi ja sen voi 3DS-version tapaan ladata mobiililaitteelleen ilmaiseksi. Myös uusilla alustoilla peli on hieman Bejeweled-henkinen samanlaisten kuvioiden yhdistelyyn perustuva pulmakokemus, jonka ympärille on puettu joukko erilaisia tuttuja Pokémon-elementtejä. Esimerkiksi taskuhirviöiden taisteluttaminen ja keräily on sidottu osaksi pelin pulmatoimintaa.

Jo 3DS:llä Pokémon Shuffle on ehtinyt keräämään tähän mennessä kosolti kiinnostusta puoleensa. Toukokuun lopulla peli sai rikki neljän miljoonan latauksen rajapyykin. Rahaa Nintendo tienaa pelillä mikromaksuin, joilla voi esimerkiksi täydentää pelaamisen sallivaa pelin energiamittaria.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Hyvin pitkälti täydellinen peli tuoda mobiililaitteille. Jos pelaajat ottavat omakseen, niin voi tehdä ihan hyvin hilloa.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Tämä peli kyllä löyhkäsi mobiililta alusta lähtien