Ilmainen sisältö jatkaa valumistaan – uusia karttoja ja kamaa saapui Nintendo-räiskeeseen

Splatoon 2:n sisältötarjonta on kasvanut näin viikonloppuna niin lisävarusteilla, -kentillä kuin pienillä uusilla ominaisuuksilla.

25.11.2017 16:13

Splatoon 2:ssa on vietetty jälleen kiivasta viikonloppua. Sekä tänään lauantaina että perjantain aikoihin Nintendo on julkaissut peliin päivityksiä, jotka ovat tuoneet pienten muutosten lisäksi joukon uutta sisältöä väriräiskyttelyyn.

Ensin perjantain tienoilla Splatoon 2:een tuotiin niin noin 140 uutta varustetta, aiempaa enemmän hiustyylejä, tuoretta musiikkia sekä kokonaan uusi Salmon Run -kartta Salmonid Smokeyard. Tasokattoa kohotettiin samalla leveliin 99, jonka saavuttamisen jälkeen pelaajat voivat myös nollata etenemisensä ja saada nätin tähden tasomittarinsa viereen. Varusteiden vaihtaminen on nyt sekin mahdollista ottelujen välissä.

Näin lauantaina Splatoon 2:n sisältötarjonta on kasvanut vielä lisäksi uudella MakoMart-kartalla, jonka on tarkoitus olla yksi neljästä peliin piakkoin saapuvasta kentästä. Muut kolme ovat aiemmasta Splatoonista tutu Walleye Warehouse ja Arowana Malla sekä uusi tuttavuus Shellendorf Institute..

Myöhemmin joulukuun puolivälissä Splatoon 2:een tuloaan tekee vielä uusi Clam Blitz -pelitilakin. Siinä joukkueet kamppailevat pelialueella kyhjöttävien simpukoiden saattamisesta lähellä vihollisjoukkueita olevia koreja. Osa simpukoista on varustettu myös voimakkailla erikoistaidoilla.

Päivityksen yksityiskohtaisempia muutoksia voi silmäillä Nintendo kotisivuilla.

Lisää luettavaa