Ilmainen Soulcalibur-taistelupeli siirtyy ajasta ikuisuuteen / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmainen Soulcalibur-taistelupeli siirtyy ajasta ikuisuuteen

2.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Bandai Namcon ilmaiseksi pelattava taistelupeli Soulcalibur: Lost Swords on sulkeutumassa. PlayStation 3:lla pelattavissa ollut Lost Swords tuotiin saataville alun perin viime vuoden alkupuoliskolla ja tähän mennessä sitä onkin ladattu ympäri maailmaa reilut kaksi miljoonaa kappaletta.

Virallisesti pelin palvelimet sulkeutuvat 30. marraskuuta. Kuitenkin jo syyskuun lopulta alkaen Namco on hiljalleen lopettamassa peliin oikealla rahalla ostettavien esineiden myymisen. Vielä syyskuun loppupuoliskon aikana Namco järjestää pelissä tosin myös vielä jonkinlaisen muistojuhlatapahtuman tarjoamalla pelaajille joukon erikoistehtäviä pelattavaksi.

Sekä teknisesti että mekaniikoiltaan Lost Sword on pohjautunut laajalti kolmen vuoden takaiseen Soulcalibur V:een. Ilmaispelille mielenkiintoisena ratkaisuna pelistä ei löydy kuitenkaan ollenkaan tukea moninpelille. Sen sijaan pelin pelaaminen koostuu lähinnä erinäisten tehtävien tekemisestä tekoälyä vastaan taistellen.

Soulcalibur: Lost Swords on ollut yksi monista Namcon yrityksistä tuoda suosittuja pelisarjojaan ilmaispelimarkkinoille. Vastaavaa se on tehnyt myös esimerkiksi Ace Combat Infinitylla, Tekken Revolutionilla ja Ridge Racer Driftopialla. Jälkimmäiseksi mainitun pelin testipalvelimet suljettiin viime vuonna ennen kuin se ehti edes saada virallista julkaisuaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Tämä peli on päässyt itseltä unohtumaan. Pitänee pelata kun on vielä mahdollisuus.

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell

Kuulemani mukaan peli on aikamoinen pay to win -tapaus. En jää kaipaamaan. Tosin aika ärsyttävä juttu niille, jotka oikeasti tähän rahaa käyttivät.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Itse joulukuusta aktiivisesti tätä pelanneena täytyy sanoa että aika järkyttävää huijausta. Esim UE tehtävät tuli vasta jotain 3kk sitten. Idea näissä on polttaa rahaa kunnolla, että saa hahmot kehitettyä. Niin nyt vedetään johto seinästä. Tässähän moni premium hahmo maksoi käytännössä 60€. Kiva niille ketä on hiljattain ostanut hahmon. Miksi kehittää kaikkea uutta ja lyödä sitten peli kiinni. Aika moni mitä olen foorumeita lukenut, on aika pahasti pultannut tälle pelilafkalle. Onnea vaan markkinoida soukka 6 kaikille kusetetuille faneille. Ja olisi edes tehnyt Ps4 version.

Käyttäjän Teemo the Sienimies956 kuva
Teemo the Sieni...

Jaa eihän se ole mittään muuta ku poistaa koko peli ku en edes pelaa tätä peliä...

Nostoja