Ilmainen toimintaroolipeli Path of Exile valmistautuu mittavaan laajennukseen

Path of Exilen neljäs luku siintää jo lähitulevaisuudessa. Se saadaan peliin mittavahkolla The Awakening -laajennuksella.

11.4.2015 21:53

Vuodesta 2013 asti puksuttanut ilmainen toimintaroolipeli Path of Exile valmistautuu saamaan tänä vuonna erään suurimmista laajennuksistaan. Uuden sisältölisän tulee tunnistamaan nimestä The Awakening ja siitä on nyt tuotu julkisuuteen joukko yksityiskohtia.

Monille The Awakeningin odotetuin osuus on tietysti sen peliin vihdoin lisäämä Act 4 -seikkailu. Uuden luvun myötä matka Path of Exilessa jatkuu kohti uusia ympäristöjä ja haasteita, kuten tuoreita pomoja, joita päästään kohtaamaan myös tuoreiden varusteiden kera. Tarinansa osalta uusi luku vie karkotetut seikkailijat tällä kertaa pohjoiseen, jossa Dominuksen voiman lähde uhka vielä maailmaa.

Merkittäviä uudistuksia nähdään kuitenkin myös esimerkiksi pelin hahmonkehityksessä. Jo aiemminkin massiivisuudestaan tunnettu pelin kykypuujärjestelmä laajenee nyt The Awakeningilla entisestään, sillä passiivisia kykyjään pääsee pian muokkaamaan kykypuuhun iskettävillä jalokivillä. Jalokivien vaikutus on siitä erikoinen, että niiden tarkoituksena on muokata kykypuun tiettyjen osien toiminnallisuuksia uuteen uskoon ja näin ollen ne monipuolistavat tapaa, jolla pelaajat voivat passiivisia kykyjään hyödyntää.

Myös käyttöliittymäuudistuksia ja tasapainotuksia on luvassa.

Ennen laajennuksen virallista julkaisua Path of Exilen kehittäjä Grinding Gear Games on aikeissa tuoda sen beetatestattavaksi huhtikuun 20. päivä. Mikäli kiinnostusta testailuun löytyy, voi mukaan hakea The Awakeningin kotisivuilta.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa