Ilmaiseksi jaettava peli vaihtui taas Epic Games Storessa – maaliskuussa kasvatetaan limafarmia / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmaiseksi jaettava peli vaihtui taas Epic Games Storessa – maaliskuussa kasvatetaan limafarmia

21.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Epic Games Storessa tarjoiltava ilmainen lahjapeli on taas vaihtunut. Paria viikkoa jaellun Axiom Vergen jälkeen jakeluun on saatu seikkailupeli Thimbleweed Park, joka sekin on saatavilla kahden viikon ajan.

Vahvistus seuraavalla lahjapelille on samaan syssyyn vahvistettu. Indielinja jatkuu 7.-21. maaliskuuta, kun lataukseen voi käydä laittamassa Slime Rancherin.

Kutakin tarjolla olevaa peliä mainostetaan aina näkyvästi Epic Games Storen etusivun ylälaidassa. Tarkoituksena Epicilla ja sen kumppaneilla olisi tarjota ilmaista pelattavaa pitkin vuotta.

Lähde: Epic Games Store

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Epic ei vaan toimi vaan pukkaa erroria AS-18031. Ongelmia on toki launchereiden kanssa ollut ennenkin, mutta Epicin launcher sai kunnian olla ensimmäinen joka torppaa pääsyn kokonaan. Onneksi peli löytyy jo Steamin puolelta.

Edit: Salasanan resetoimalla onnistui, käytin samaa salasanaa joka oli jo käytössä, tosin ehkä ei olisi pitänyt ottaa samaa kun kerta olemassaolevalla salasanalla ei päässyt sisään?

Käyttäjän hell_patrol kuva
hell_patrol

Harmittaa kun itsellä jäi Subnautica lataamatta. Peli vieläpä kiinnostaa melkoisesti. Koitin tuolloin luoda käyttäjätunnusta epic games storeen, mutta ei onnistunut, kun joka kerta tuli ilmoitusta että käyttäjätunnus on jo käytössä. Kokeilin vielä aika monta eri variaatiota, mutta ei. Ajattelin että sivustossa mättää nyt joku. Koitetaan myöhemmin uudestaan. Kokeilin sitten muutamien päivien päästä ja sainkin tehtyä tunnuksen, mutta peli olikin jo tässä ajassa vaihtunut, koska muistin pelin vaihtumisen ajankohdan väärin. Myöskin What Remains of Edith Finch jäi lataamatta.

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

^ Subnautica on sen verran hyvä että siitä kannattaa jopa maksaa.

Nostoja