Ilmaiseksi pelattava Moonrise päättyy jysäyksellä jo Early Accessissa / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmaiseksi pelattava Moonrise päättyy jysäyksellä jo Early Accessissa

3.09.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0
Ilmaiseksi pelattava Moonrise päättyy jysäyksellä jo Early Accessissa

Undead Labs -studion ilmaiseksi pelattava verkkopeli Moonrise on päätetty sulkea jo Early Access -vaiheessa.

State of Decay -zombiselviytymispelistään tunnetun studion Moonrise julkaistiin Steamissa toukokuun lopulla, mutta peli ei kyennyt kehittäjien mukaan missään vaiheessa saavuttamaan kannattavia pelaajamääriä. Studion mukaan hirviöiden keräilyä ja pelaajien välistä kamppailua tarjoava Moonrise otettiin vastaan lämpimästi pelaajien toimesta. Suurin osa Moonrisen pelaajista päätyi kuitenkin jättämään pelin vain muutaman päivän jälkeen, minkä vuoksi pelaajamäärät eivät olisi riittäneet kattamaan pelin palvelin- ja kehityskustannuksia.

Undead Labs kertoo blogipäivityksessään sulkevansa Moonrisen palvelimet vuoden vaihteessa. Edelleen mukana oleville pelaajille on kuitenkin luvassa kaikenlaista kivaa, sillä kehittäjien ei tarvitse enää välittää pelin kannattavuudesta. Moonrise on saanut viimeisimmässä päivityksessään uusia hahmoja, luolastoja ja kauppoja, jonka lisäksi kehittäjät ovat tehneet pelaamisesta nopeampaa ja helpompaa korottamalla pelaajien saamia palkintoja. Lisäksi kaikki pelaajat saavat käyttöönsä ilmaiseksi mm. tukun pelivaluuttaa sisältävän jäähyväispaketin.

Moonriselle voi jättää jäähyväisensä vuoden loppuun mennessä Steamissa. Peli on lisäksi saatavilla rajoitetuilla alueilla iOS-laitteille.

Lähde: Undead Labs

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja