Ilmaiseksi pelattava Total War värvää Steam-pelaajia testaajikseen / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmaiseksi pelattava Total War värvää Steam-pelaajia testaajikseen

10.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Uusi ilmainen Total War -sarjan osa Total War Battles: Kingdom on aloittanut avoimen beetatestivaiheensa. Mikäli hallusta siis vain löytyy Steam-tunnukset, on peli mahdollista ottaa nyt kokeiluun omalla Windows-koneellaan.

Tarkoituksena Total War Battles: Kingdomsilla on tarjota koettavaksi joukko monia tuttuja Total War -elementtejä, mutta kuitenkin hieman kevennetyssä muodossa. Pc:n ohella peli on ollut työn alla nimittäin myös tablettilaitteille, joilla pelaamisen pitäisi olla vaivatonta silloin, kun tietokonetta ei satu olemaan lähettyvillä.

Kehittäjä Creative Assembly ei ole vielä kyennyt antamaan tarkkaa aikataulua sille, milloin Kingdomin tablettiversio on tarkoitus saada testiin. Vielä ennen vuoden loppua pelistä on määrä saada ulos myös Mac-versio.

Total War Battles: Kingdom tekee rahaa mikromaksujen voimin, mutta Steamin ensimmäisten käyttöarvioiden perusteella ne eivät tyylillään ole herättäneet erityisemmin innostusta maailmalla. Pelaajat ovat nostaneet esiin jo esimerkiksi huolen pelin kovin odotteluvetoisesta luonteesta ja oikean rahan käytön antamista epäreiluista eduista.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.