Ilmaiset lisäkartat, -pelitilat ja vapaaehtoiset mikromaksut pitävät Uncharted 4:n moninpelin elossa

Uncharted 4:n moninpeli ei ole periaatteessa saamassa ollenkaan maksullista lisäsisältöä, vaikka hätäisemmät voivatkin kyllä myös kukkaroaan raottaa.

2.5.2016 20:04

Ensi viikolla PlayStation 4:lle saapuva Uncharted 4: A Thief’s End ei ole varsinaisesti saamassa maksullista lisäsisältöä moninpeliinsä, kehittäjä Naughty Dog on vahvistanut.

Tarkoituksena Naughty Dogin on ainakin seuraavan puolen vuoden aikana tuoda peliin sekä uusia moninpelikarttoja ja pelitiloja, jotka tulevat olemaan kaikkien pelin omistajien saatavilla aina ilmaiseksi. Ainakin aina ensi vuoden kesään asti A Thief’s End on saamassa myös uusien aseiden ja varusteiden kaltaista pienempää sisältöä, jotka tulevat olemaan kyllä saatavilla oikealla rahalla ostettavilla Uncharted-pisteillä, mutta yhtälailla niihin pääsee käsiksi ostamalla pelaamalla ansaittavien virtuaalireliikkien avulla pelissä myytäviä varusteaarrearkkuja.

Koukku aarrearkuissa on se, että niiden sisältö muodostuu aina puolisatunnaisesti. Pelin on luvattu kuitenkin kiinnittävän huomiota siihen, että pelaajat saavat jokaisesta hankkimastaan arkusta aina jotain uutta.

Naughty Dog kertoo ideoineensa järjestelmänsä niin, että A Thief’s Endin pysyisi niiden voimin sekä reiluna että jatkuvasti kehittyvänä, mutta myös siinä mielessä yhtenäisenä, että pelin pelaajakunta ei sirpaloituisi aina uuden sisällön saapuessa saataville.

– Tapamme lähestyä lisäsisällön julkaisemista edustaa täysin uutta suuntaa Naughty Dogille, ja olemmekin varmoja, että sillä on vielä erittäin positiivinen vaikutus peliin ja että se pitää Uncharted 4:n moninpeliyhteisön kukoistavana, Naughty Dog -suunnittelija Robert Cogburn kertoo PlayStation Blogissa.

Naughty Dogin suunnitelmia Uncharted 4: A Thief’s Endin moninpelilisäsisällön suhteen voi tutkiskella oheisesta kuvasta. Jo aiemmin Naughty Dog on lisäksi myös vahvistanut, että jossain vaiheessa pelin julkaisun jälkeen Uncharted 4 on saamassa myös jonkinlaisen yksinpelattavan tarinalaajennuksen.

Uncharted 4: A Thief’s End saapuu PlayStation 4:lle 10. toukokuuta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa