Ilmaishitti Warframe ehostui kauniimmaksi lisäpuuhasteltavan kera / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmaishitti Warframe ehostui kauniimmaksi lisäpuuhasteltavan kera

5.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Taajaan uudella sisällöllä päivittyvä Warframe on saanut tällä viikolla tuoretta maalia pintaansa. Sopivasti viikonlopuksi Digital Extremes on remasteroinut pc:llä pelin Plains of Eidolon alueen, joka oli aikoinaan sen ensimmäinen avoimempi räiskintäympäristö.

Päivityksellä pelialuetta on viilattu muun muassa tekstuurien, dynaamisen valaistuksen ja suorituskyvyn osalta, minkä lisäksi sen vuorokaudenvaihtumisiin on kiinnitetty enemmän huomiota. Täysin ilman pelillisiäkään lisiä ei ole jääty, sillä alueella voi nyt jäljittää ja vangita pieneläimiä ja taistella uusia Tusk Thumper -koneita vastaan. Uudenlainen korrudo-ase on samalla liitetty mukaan peliin.

Uudella trailerilla tarjontaan voi ottaa videosilmäyksen. Konsoleille muutosten pitäisi seurata perässä piakkoin.

Lähde: Warframe (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Warframe on kyllä aina näyttänyt todella hienolta ja erityisen mielenkiintoiselta teokselta mutta kaikki puheet siihen sisäänpääsemisestä sekä sen moninpelihenkisyys eivät sitten ole saaneet peliä edes testaamaan. Ei vaikka kyseessä on ilmaispeli.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Itse pelailen Warframea pienissä erissä yhden kaverin kanssa, joka Warframe seniorina tietää neuvoa vaikeuksien yli. On se ihan mukava peli tällöin :) Mukavaa, että vanhempia alueita päivitetään.