Ilmaishitti World of Tanks liittyy PS4-pelien valikoimaan vielä ennen kuunvaihdetta / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmaishitti World of Tanks liittyy PS4-pelien valikoimaan vielä ennen kuunvaihdetta

13.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Vielä reilun viiden vuoden ikäisenäkin hyvää vauhtia puksuttava verkkotankkiräiskintäpeli World of Tanks on enää sinettiä vaille valmis PlayStation 4 -peli. Muutaman beetatestailuviikonlopun jälkeen kehittäjä Wargaming on lupaillut, että peli saapuu PlayStation Storeen ladattavaksi 19. tammikuuta.

Aiemmilta alustoilta tuttuun tapaan World of Tanks on myös PlayStation 4:llä ilmaiseksi pelattava peli. PlayStation 4:n muiden ilmaispelien malliin sen peluu ei ole vaatimassa käyttäjiltään edes PlayStation Plus -jäsenyyttä toimiakseen, joskin plussalaisille luvataan kyllä hieman ylimääräistä pikkusisältöä jäsenyyden kunniaksi. Peliin tietysti myydään erikseen myös erilaisia sisältöpaketteja siltä varalta, jos pelaajia kiinnostaa tukea kehittäjiä rahallisesti.

PlayStation 4:n ohella World of Tanksia on mahdollista pelata perusmuodossaan parhaillaan myös niin pc:llä kuin Xboxeillakin. Mobiililaitteillekin pelisarja on levittäytynyt viime aikoina sekä World of Tanks Blitz-räiskintäpelin että myös World of Tanks Generals -korttipelin muodossa.

Lähde: Wargaming

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tätä on tullut sekä pc:llä että Xbox 360:llä pikaisesti testattua. Ei iskenyt. Joko minulla ei ole kärsivällisyyttä tai pelissä vain todella on iso kynnys päästä sisälle, koska muut tuntuvat olevan sen verran kovemmalla tasolla eikä tunnu olevan mitään jakoa ketään vastaan vaikka jättäisikin typerät syöksymiset aukealle välistä ja yrittäisi taktikoida.

Kunnollista tiimipeliä en ole testannut kun ei ollut kuulokkeet käytössä. Parasta tuo lieneekin kun on joku, mieluusti osaava, komentamassa ja tekee sotasuunnitelmaa. Sinänsä siis kiinnostaisi yhä testata mutta kun ei vain ole niitä helpoimpia pelejä päästä sisään.

Tosin jätin myös aikoinaan Witcher 2:n kesken pc:llä ja annoin myöhemmin X360:llä uuden mahdollisuuden ja jos en olisi antanut, olisi se ehkä ollut pahimpia virheitäni pelaamisen suhteen ikinä.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kuinka monet kymmenet miljoonat tuota peliä ovatkaan pelanneet? Eikö maininta siitä olisi ollut uutisessa paikallaan, jotta me ummikotkin saisimme tajuntaan kuinka megasuositusta pelistä onkaan kyse?

Nostoja