Ilmaisia hahmoja ja hienosäätöä – Fighting EX Layerissa on elämää myös ensi vuonna / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmaisia hahmoja ja hienosäätöä – Fighting EX Layerissa on elämää myös ensi vuonna

16.12.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Japanilaiskehittäjä Arika on jatkamassa indietaistelupeli Fighting EX Layerin tukemista ensi vuonna. Viimeisimmällä videollaan studio on valottanut julkaisusuunnitelmiaan koskien niin sekä lisäsisältöhahmoja että alkuvuodesta tapahtuvia muita päivityksiä.

Uusia hahmoja Fighting EX Layeriin on suunnitteilla ainakin vielä kolme, joista kaksi on tarkoitus julkaista ilmaiseksi. Ensimmäinen ilmaisista hahmoista ilmestyy maaliskuun lopulla ja kyseessä on mitä ilmeisemmin videolla jo toiminnassa nähtävä Sharon. Arika on yhtälailla jo aiemmin kertonut SNK-taistelupeleistä tutun Terry Bogartin ilmestyvän vielä osaksi peliä, minkä lisäksi Street Fighter EX -sarjasta tutun Arean on vihjattu saapuvan myös vielä peliin.

Ennen uusien hahmojen julkaisua Arikalla on suunnitelmissa päivitys sekä tammikuun alkuun että helmikuun puoliväliin. Tammikuussa studion aikeena on hioa pelin Arcade-tilan kykyjä ja järjestelmiä, kun taas helmikuussa odotettavissa on ainakin uutta musiikkia ja jonkinlaisia pelilliusiä hienosäätöjä. Tarkempia yksityiskohtia olisi tarkoitus olla luvassa myöhemmin.

Pelattavissa Fighting EX Layer on sekä PlayStation 4:llä että pc:llä. Pc-versio debytoi aivan marraskuun lopulla, kun PS4:llä on mätkitty aina kesäkuusta lähtien.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja