Ilmaisia PlayStation-pelejä luvassa kesään asti – Sonyn oma Play at Home -kampanja palaa taas maaliskuussa

Ensimmäisenä jakovuorossa on vuoden 2016 Ratchet & Clank -uusioversio.

23.2.2021 17:07

Sonyn viime vuonna koronapandemian myötä lanseeraama Play at Home -kampanja on palaamassa kehiin taas maaliskuussa. Rohkaistaakseen ihmisiä pysymään kotosalla, on Sony tarjoilemassa PlayStation-pelaajille joukon ilmaisia pelejä.

Ensimmäisenä tarjolle on tulossa vuonna 2016 PS4:lle julkaistu Ratchet & Clank -uusioversio, joka on kaikkien napattavissa maaliskuun 2. päivä noin kello 6.00 Suomen aikaan. Peli on ilmainen, vaikkei hallusta löytyisikään PlayStation Plus -tilausta.

Jakelu jatkuu huhtikuun 1. päivään asti.

Tiedossa ei ole vielä tarkelleen, miten jakelut jatkuvat Ratchet & Clankin jälkeen. Sony kuitenkin lupaa, että sillä on tarjota vielä lisää pelejä ja että Play at Home -kampanja kestää tänä vuonna aina kesäkuun loppuun asti. Myös muita viihde-etuja on luvattu, mikä myötä esimerkiksi animepalvelu Wakanimiin on luvattu laajennettua pääsyä uusille tilaajille maaliskuun 25. päivä alkaen.

Viime vuonna Play at Home -kampanjan kautta pelaajat pystyivät nappaamaan ilmaiseksi niin Journeyn kuin Uncharted: The Nathan Drake Collectionin.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa