Ilmaisista peleistä pysyvämpi osa Xbox Liveä / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmaisista peleistä pysyvämpi osa Xbox Liveä

19.10.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
21

Microsoftin Xbox 360:llä harjoittama Games with Gold -kampanja on tullut jäädäkseen. Xbox Liven kultajäsenille kaksi ilmaista peliä kuukaudessa tarjoava tempaus on sittenkin muuttumassa pysyvämmäksi osaksi konsolin tarjontaa, vaikka alkujaan Microsoftin oli määrä laittaa pelihana kiinni kuluvan vuoden loputtua.

Käynnissä Games with Gold on ollut aina kesästä asti. Tähän mennessä kultajäsenet ovatkin päässeet lataamaan itselleen ilmaiseksi muun muassa Fable 3:n, Crackdownin, Dead Rising 2:n ja Might & Magic: Clash of Heroesin.

Tällä hetkellä ladattavissa on Halo 3, joka pysyy tarjolla kuun loppuun saakka.

Minkäänlaista arviota Microsoft ei ole antanut siitä, kuinka paljon lisää mahdollista elinaikaa Games with Gold on vakiintuneemman paikan myötä saanut. Silmällä tempauksen tapahtumia voi kuitenkin jatkuvasti pitää esimerkiksi Xboxin kotisivuilla.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Kiva juttu, tykkään tästä.

Xbox on paras.

Käyttäjän One-N07 kuva
One-N07

Hieno homma, ei mulla muuta

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

harmi vaan et tota halo 3:sta ei voi pelata netissä :( vaatii kaikki lisärit.

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei

Nyt pitää ihan jo harkita Onen ostamista julkaisussa kerta luvassa on ilmaisia pelejä. :) Alun perin lykkäsin konsolin hankintaa PS4 ja Wii U:n perään mutta taitaa sittenkin lähteä pleikkarin viereen ennen Wii U:ta. Mikähän julkkari peli sieltä on tulossa? Dead rising vai peräti Forza? Varmaan toisena joku lataus peli. :)

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus käyttäjältä Bonzei

Nyt pitää ihan jo harkita Onen ostamista julkaisussa kerta luvassa on ilmaisia pelejä. Alun perin lykkäsin konsolin hankintaa PS4 ja Wii U:n perään mutta taitaa sittenkin lähteä pleikkarin viereen ennen Wii U:ta. Mikähän julkkari peli sieltä on tulossa? Dead rising vai peräti Forza? Varmaan toisena joku lataus peli.

toi tarjous juttu tuskin on tulossa Xbox One tai korkeintaan monen vuoden päästä kun X1 pelejä alkaa olemaan enemmän

Käyttäjän Aromit kuva
Aromit
Lainaus käyttäjältä Gta IV

harmi vaan et tota halo 3:sta ei voi pelata netissä vaatii kaikki lisärit.

Niimpä, ennen oli suosikkipeli tuo halo 3. nyt menin hymysuin pelaamaan sitä ni huomasin että voin pelaa vaan muutamaa pelimuotoa puuttuvan map packin takia :/ Ei huvittais maksaa siitä yhdestä map packista ku en tiiä onko siellä paljoa pelaajia, ja kaverit ei varmaan oo ostamassa niitä, joten olis aika turhaa..

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä Aromit

Lainaus käyttäjältä Gta IVharmi vaan et tota halo 3:sta ei voi pelata netissä vaatii kaikki lisärit.
Niimpä, ennen oli suosikkipeli tuo halo 3. nyt menin hymysuin pelaamaan sitä ni huomasin että voin pelaa vaan muutamaa pelimuotoa puuttuvan map packin takia :/ Ei huvittais maksaa siitä yhdestä map packista ku en tiiä onko siellä paljoa pelaajia, ja kaverit ei varmaan oo ostamassa niitä, joten olis aika turhaa..

onhan sielä esim Halo 3 Heroic Map Pack ilmainen ja sitten oli jotain yksittäisiä karttoja myös

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Tähän asti ainakin näyttänyt ihan kannattavalta microsoftin kannalta, jos jakelevat muutaman kerran kuukaudessa pelejä, jotka on 5-6 vuotta vanhoja jotka kaikilta jo löytyy tai saa kirpputorilta parilla eurolla ja kuitenkin käyttäjät maksavat sen ~5e/kk. Sitten markkinoivat että pelit saa ihan omaksi, niin on käyttäjillä syy haukkua PS+ palvelu, joka "vain" vuokraa pelejä vaikka boxilla käyttäjät on melkein pakotettu maksamaan missä PS+ vapaaehtoinen.

En halua mitenkään lietsoa mitään, mutta jos omistaisin xboxin olisin vittuuntunut tuollaisesta. Siihen vielä lisänä tuo että Halo 3 ei voi edes pelata kunnolla ellei tuhlaa lisää rahaa microsoftille on vielä enemmän tajunnan räjäyttävää.

Epäilen vahvasti että microsoft jatkaa tätä ainakaan välittömästi Xbonella, koska kuitenkin laskuttavat netistä ja pelejä on markkinoilla vain muutama. Saa myös nähdä miten Sony aloittaa plus palvelunsa PS4:llä.

Käyttäjän maxwell83 kuva
maxwell83
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Saa myös nähdä miten Sony aloittaa plus palvelunsa PS4:llä.

Onhan se jo tiedossa. Ensimmäisinä ilmaisina peleinä tulee Resogun ja Contrast. Jatkossa varmaan ainakin DriveClub Plus Edition, jonka piti tulla jo julkaisussa, mutta peli siirtyi ensi vuodelle.

Ite olen kanssa sitä mieltä, että tämä Microsoftin palvelu on huono. Vanhoja, muutaman euron arvoisia pelejä jaetaan. Sonyllähän tulee jatkuvasti ihan uutta matskua, ensi kuussa on ilmaiseksi tulossa mm. Metal Gear Rising: Revengeance ja Remember Me. Molemmat tämän vuoden pelejä.

Juu ja tuo Halo 3:n tapaus on huvittava. Selvästi yritetään vaan myydä niitä DLC:itä antamalla parin euron arvoinen peli ilmaiseksi. Moninpelihän noissa Haloissa on se, jota pelataan.

Käyttäjän miguele kuva
miguele

Tämä on hyvä tarjous<img src="http://s01.flagcounter.com/mini/fcPpr/bg_fffff2/txt_fffff1/border_fffff2/flags_0.jpg" width="1" height="1">