Ilmaispelihitti Warframe suuntaa seuraavaksi massiiviseen Venukseen – ja Nintendo Switchille / Uutiset / pelaaja.fi

Ilmaispelihitti Warframe suuntaa seuraavaksi massiiviseen Venukseen – ja Nintendo Switchille

8.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Warframe on ottamassa taas kaiken menestyksensä keskellä uutta alustaa haltuunsa. Lähitulevaisuudessa aiemmin jo pc:ltä, PlayStation 4:ltä ja Xbox Onelta tuttu peli suunnistaa Switchille Doomin, Rocket Leaguen ja Wolfenstein II:n alustalle jo aiemmin kääntäneen Panic Buttonin toimesta.

Switch-versio paljastettiin järjestyksessään kolmannen Tennocon-yhteisötapahtuman yhteydessä., jossa kehittäjä Digital Extremesilla oli hieman muutakin julkistettavaa. Isoin näistä oli Warframen uusi sisältö, joka vie futuristiset ninjat räiskimään sekä Venuksen maaperälle tuoreella Fortuna-päivityksellä että avaruuteen uudessa Railjack-peliosuudessa.

Uusi Venuksen sisuksiin keskittyvä alue on jälleen yksi avoin peliympäristö, jonka kuvaillaan olevan tällä kertaa peräti viisi kertaa isompi kuin Warframen ensimmäinen isompi Plains of Eidolon -päivitykseen kuulunut ympäristökokonaisuus. Avuksi sen tutkiskeluun pelaajille tuodaankin uusi leijulauta, jolla voi kätevän liikuskelun ohella tehdä ihan temppujakin.

Avaruudessa vuorostaan Warframe-pelaajat pääsevät hallinnoimaan yhteistyönä omaa avaruusalustaan, joissa yksittäisillä pelaajilla on omat erilliset roolinsa. Yksi voi esimerkiksi ohjastaa alusta ja hyödyntää osaa sen aseistuksesta, kun toinen pelaaja voi hallita muita tykkejä ja tarpeen vaatiessa jopa lähteä miehittämään isompia sota-aluksia. Omaan alukseen jäänyt pelaaja pystyi tässä tapauksessa avustamaan valloittajaa esimerkiksi poistamalla vihollisaluksessa vastassa olevia suojakilpiä käytöstä.

Saataville uutta sisältöä Digital Extremes on luvannut ainakin Fortunan osalta vielä tälle vuodelle. Samassa yhteydessä kehittäjät kiusoittlevat peliin lisäksi uusia elokuvamaisempia The New War -nimellä kulkevia tehtäviä. Trailerin niistä voi katsoa ohesta muiden Tennoconin yhteydessä julkaistujen videoiden kanssa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Tää on vissiin niitä pelejä jossa joko maksat tai grindaat viis vuotta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus kokkobill

Tää on vissiin niitä pelejä jossa joko maksat tai grindaat viis vuotta.

Sillain tuo free to play -malli toimii. Warframe on kai ollut aika reilu tämän suhteen. En osaa sanoa, kun en ole peliä kun kokeillut silloin joskus vuosia sitten kun se tuli.

Käyttäjän Cilee kuva
Cilee
Lainaus kokkobill

Tää on vissiin niitä pelejä jossa joko maksat tai grindaat viis vuotta.

No eikö be ilmaispelit kaikki niin toimi?

Mutta omasta mielestä Warframe ei ole sellainen. Olen joku sata tuntia pelannu ja omistan jo aika paljon eri frameja ja aseita.

Kannattaa kokeilla tätä peliä, helposti paras ilmaispeli ikinä tehty. Siihen tulee jatkuvasti päivityksiä ja se jo sisältää enemmän tavaraa kun jotkut maksulliset pelit (köhDestinyköh).

Käyttäjän Oskulock kuva
Oskulock
Lainaus kokkobill

Tää on vissiin niitä pelejä jossa joko maksat tai grindaat viis vuotta.

Pikkuveli on pelannut tätä jotain 1300 tuntia ja sillä on kaikki framet ja niiden prime variantit mitä pelistä vaan löytyy. Kuulemma muutaman kympin laittanut sisään mutta ei tuo nyt kovin pahalta kuulosta. Tietty eihän Warframessa gameplayn puolesta muuta tehdäkään kuin grindata että miten sen nyt ottaa.

Onhan noita parempiakin f2p räpellyksiä kuten vaikka Path of Exile jossa käytännössä vain kosmeettinen paska ja arkkutila maksaa.